Videoclip: Di-rect - 'The chase' Videoclip: Di-rect - 'The chase'

Eerste clip van zesde album in première

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Videoclip: Di-rect - 'The chase'

Eerste clip van zesde album in première

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Met 'The chase' laat Di-rect zien klaar te zijn om de fans een voorproefje van het nieuwe album te geven. 'Time will heal our senses' wordt het zesde album van de band en de tweede met zanger Marcel Veenendaal. Vrijdag is de bijzondere videoclip in première gegaan.

Eerste clip van zesde album in première

Met 'The chase' laat Di-rect zien klaar te zijn om de fans een voorproefje van het nieuwe album te geven. 'Time will heal our senses' wordt het zesde album van de band en de tweede met zanger Marcel Veenendaal. Vrijdagis de bijzondere videoclip in première gegaan.

“'The chase' representeert het proces van de band die onderweg is, op een heel positieve manier." aldus bassist Bas van Wageningen op Nu.nl. Het is het laatste lied dat de band voor het album heeft geschreven, maar de eerste die als single naar buiten wordt gebracht. Bij dit lied zijn ze, meer dan ooit tevoren, heel diep gegaan met het inkleuren van de song.

De clip laat zanger Veenendaal zien, rennend door een woestijn. Ondanks dat is de band stellig dat het echt draait om de band als collectief en dat niemand binnen de band belangrijker is dan de ander. “We zijn vijf individuen met allemaal onze bagage in een rugzakje”, vertelt gitarist Spike van Zoest op Nu.nl. “We hebben allemaal een eigen identiteit.”

Megahit en Alarmschijf
De komende week is 'The chase' van Di-rect zowel Megahit op 3FM als Alarmschijf op Radio 538. Deze dubbelslag komt niet vaak voor, en werd dit jaar tot nu alleen behaald door Coldplay ('Every teardrop is a waterfall'), Adele ('Set fire to the rain'), Snow Patrol ('Called out in the dark'), Anouk ('Killer bee'), Maroon 5 ('Moves like Jagger') en Red Hot Chili Peppers ('The adventures of Rain Dance Maggie').

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag