Ed Struijlaart behalve bij Bløf ook bij Splendid in voorprogramma

Single ‘Face down’ in medium rotation op 3FM

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Het gaat op zijn zachtst gezegd lekker met Ed Struijlaart, ex-frontman van de Stud Muffins. De eerste single van zijn aankomende debuutalbum ‘Head, Hearts and Hands’, het nummer ‘Face down’, wordt zeer goed ontvangen en wordt regelmatig gedraaid op 3FM. Datzelfde radiostation verkoos Ed afgelopen week tot 3FM Serious Talent. (UPDATE: Ed ook op Noorderslag)

Single ‘Face down’ in medium rotation op 3FM

Het gaat op zijn zachtst gezegd lekker met Ed Struijlaart, ex-frontman van de Stud Muffins. De eerste single van zijn aankomende debuutalbum ‘Head, Hearts and Hands’, het nummer ‘Face down’, wordt zeer goed ontvangen en wordt regelmatig gedraaid op 3FM. Datzelfde radiostation verkoos Ed afgelopen week tot 3FM Serious Talent.

Ed Struijlaart was tot 2010 frontman van de Stud Muffins. Na het uiteenvallen van de band besloot Ed zich volledig op muziek te richten. Hij gaf er zelfs zijn baan en huis voor op. Een lange schrijfperiode volgde, waarbij hij onder andere samenwerkte met muzikanten als Bertolf en Jan Peter Hoekstra. Resultaat is debuutalbum ‘Head, Hearts & Hands’ dat in januari 2012 uitkomt. Eerste single ‘Face down’ heeft inmiddels de ‘medium rotation’ status gekregen op de playlist van 3FM.

Voorprogramma’s Splendid en Bløf
In het programma van Michiel Veenstra werd Ed door Peter Slager (bassist Bløf) gevraagd of hij bij drie shows het voorprogramma wilde verzorgen. Daar zei Ed geen nee tegen, en dus staat hij op 10 (De IJsselhallen, Zwolle), 17 (Klok Gebouw, Eindhoven) en 21 (Paradiso, Amsterdam) december als supportact van de band op het podium. Behalve voor Bløf zal hij ook bij een viertal shows van de ‘Connect Back To The Stars tour’ van Splendid het voorprogramma verzorgen, onder andere in Tivoli De Helling (Utrecht) en Simplon (Groningen).

UPDATE: Ed ook op Noorderslag
Gisteravond werd op 3FM, in het programma van Michiel Veenstra, bekend gemaakt dat Ed is toegevoegd aan het programma van Noorderslag. Ed zal op zaterdag 14 januari, met band, optreden in de Oosterpoort in Groningen.