F vanavond in De Wereld Draait Door F vanavond in De Wereld Draait Door

Haagse band speelt ‘Fever’ live in de uitzending

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

F vanavond in De Wereld Draait Door

Haagse band speelt ‘Fever’ live in de uitzending

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

De Haagse crossoverband F is vanavond te gast in het programma De Wereld Draait Door (DWDD) bij de Vara op Nederland 3. Daar zaal de band de eind vorige week uitgebracht single ‘Fever’ live spelen tijdens de inmiddels beruchte ‘minuut van’. DWDD begint om 19.30 uur. (UPDATE: bekijk de video van F live bij DWDD)

Haagse band speelt ‘Fever’ live in de uitzending

De Haagse crossoverband F is vanavond te gast in het programma De Wereld Draait Door (DWDD) bij de Vara op Nederland 3. Daar zaal de band de eind vorige week uitgebracht single en videoclip ‘Fever’ live spelen tijdens de inmiddels beruchte ‘minuut van’. DWDD begint om 19.30 uur.

Afgelopen donderdag 17 februari presenteerde F de derde single in Club Thrity-Seven met een akoestische show. Het gaat inmiddels hard met ‘Fever’. Zo zullen BNN’s digitale kanaal 101TV, NCRV’s OngekendTalent en Next Best Band de clip gaan uitzenden. De band heeft tevens een prijsvraag uitgeschreven bij de nieuwe videoclip, waarmee je een huiskamerconcert kunnen winnen. Zie je een akoestische show bij jou thuis wel zitten? Stuur een e-mail naar info@fmusic.nl en beantwoord daarin de volgende vraag: Hoeveel verschillende naakte mensen zitten er in de video van ‘Fever’? Je hebt tot en met donderdag 24 februari, 21.00 uur de tijd.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag