Trashnation nog steeds op zoek naar muzikanten Trashnation nog steeds op zoek naar muzikanten

Geef je nu op voor de hardste band van de Randstad

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Trashnation nog steeds op zoek naar muzikanten

Geef je nu op voor de hardste band van de Randstad

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Trashnation is op zoek naar getalenteerde, ruimdenkende muzikanten met een liefde voor alternatieve, extreme, harde, digitale, analoge, brute, knettergekke, avant-garde, putrochelende, basbeukende en dronische muziek. De geselecteerde muzikanten mogen meeschrijven met producers aan het hardste en meest moderne album van 2010 in één van Nederlands beste studio’s. Uiteindelijk komt er grand finale tijdens State-X New Forms in december 2010.

Geef je nu op voor de hardste band van de Randstad

Trashnation is op zoek naar getalenteerde, ruimdenkende muzikanten met een liefde voor alternatieve, extreme, harde, digitale, analoge, brute, knettergekke, avant-garde, putrochelende, basbeukende en dronische muziek. Trashnation is te vergelijken met Rock Nation, maar dan snoeihard. De geselecteerde muzikanten mogen meeschrijven met producers aan het hardste en meest moderne album van 2010 in één van Nederlands beste studio’s. Uiteindelijk komt er grand finale tijdens State-X New Forms in december 2010.
 
Trashnation is op zoek naar verschillende muzikanten om een complete band te vormen. De exacte formatie is mede afhankelijk van de muzikanten die zich aanmelden, maar de basis die wordt gezocht bestaat uit een drummer, een bassist, twee gitaristen en twee samplers/elektronici. Speel je een ander instrument of ben je zanger/zangeres en ben je ervan overtuigd dat Trashnation niet zonder jou kan, kun je jezelf natuurlijk ook aanmelden. Er wordt een aantal eigenschappen en kwaliteiten in de muzikanten gezocht: passie voor metal en elektronische muziek, muzikale en instrumentale ervaring en natuurlijk motivatie en initiatief. Een pre is om na 2010 verder te willen met de band.

Het doel van Trashnation is een extreem harde metal en dance formatie op te richten. Onder begeleiding zal de formatie worden klaargestoomd voor een studio-opname en een aantal live shows aan het eind van het jaar. Rond de formatie zal een heuse publiciteitsmachine overuren blijven draaien. De nadruk binnen de formatie ligt op het perfect integreren van analoge en digitale muziek. Denk jij jezelf hierin te herkennen? Schrijf je dan in voor een onvergetelijke ervaring! Schrijf met de producers mee aan het hardste en meest moderne album van 2010! Maak mee hoe in één van Nederlands beste studio’s jullie muziek word opgenomen en gemixt! Ga uiteindelijk helemaal los als één van de acts op State-X New Forms 2010!

Inzenden kan nog tot aanstaande maandag 6 september 18.00 uur. Woensdag 8 september wordt er een auditie gehouden in Grandcafé Cremers in Den Haag. Muzikanten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar trashnation2010@gmail.com met biografie, motivatie, website of link en een foto. Pak deze kans en maak deel uit van Trashnation!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag