Column: ‘Melle’s Maaiveld’ (11) Column: ‘Melle’s Maaiveld’ (11)

Ping

, Melle de Boer

Column: ‘Melle’s Maaiveld’ (11)

Ping

Melle de Boer ,

Ping. Mail. Ah, De Vinger nodigt me voor iets uit. Ik ben nog nooit in De Vinger geweest maar het leek me altijd wel een sympathiek café en zo'n beetje al mijn Facebook vrienden zijn vriend van De Vinger, dus ik ook.

Ping

Ping. Mail. Ah, De Vinger nodigt me voor iets uit. Ik ben nog nooit in De Vinger geweest maar het leek me altijd wel een sympathiek café en zo'n beetje al mijn Facebook vrienden zijn vriend van De Vinger, dus ik ook.

De Sena belt of ik de gegevens van bassist Rob door kan geven. Dan kan de Sena Rob bellen om te vertellen dat hij zich bij de Sena in kan schrijven. Ik heb nooit begrepen wat de Sena nu werkelijk is. Ik heb me ooit aangemeld en nu krijg ik sporadisch piepbeetjes geld van ze op mijn rekening. De Sena stuurt ook zo nu en dan een eigen magazine op. Dodelijk saaie magazines in van die plastic hoesjes, zodat je ze niet eens met goed fatsoen meteen bij het oud papier kan gooien. De Buma doet dat ook. Lelijke magazines met plastic erom. Alles hebben ze eraan gedaan om je behoefte zo'n magazine eens in te kijken, te bederven.

Ping, weer een mailtje van De Vinger met een uitnodiging voor iets waar ik toch niet naartoe ga. MySpace durf ik niet meer te openen. Daar wachten zo'n 800 berichten om geopend te worden. Ik ben opgehouden met het openen van die berichten, omdat het toch altijd gezeur is van bandjes die aandacht willen of bedrijfjes die vertellen dat ze voor een beetje geld veel voor je kunnen doen.

Ping. De Buma stuurt me in één keer 23 mailtjes met iets dat ik niet snap. Dus bel ik de Buma om te zeggen dat ik het niet snap. Bij de Buma zijn ze altijd erg aardig. Een Buma-man legt me uit dat ik bepaalde liedjes dubbel heb ingevoerd, en nee, dat kunnen ze zelf niet weghalen tot ik per mail aangegeven heb welke liedjes dubbel zijn. Maar ze zijn daar zo ongelofelijk aardig dat je het wel best vindt om drie uur met hun tergend trage website in de weer te zijn.

Ping. De Vinger. O ja, ik moet me nog aanmelden voor Sonicbids, een muzikantenwebsite waar je jezelf in moet schrijven om in aanmerking te komen voor een selectie van een festival dat geen cd's opgestuurd wil krijgen.

Ping. Hub Footwear wil vrienden met me worden op Facebook. Hub Footwear? Daar hoef ik geen vrienden van te worden.

Ping. Een mail van stichting Norma. Een stichting, nog vager dan de Sena, met uiteraard een eigen magazine in een plastic hoesje. De mail moet me reminden dat er een ledenvergadering in Amsterdam is. De agenda is als volgt:
17.45 uur Welkomstwoord door de voorzitter
17.55 uur Presentatie door de directeur
18.45 uur Einde vergadering
Ja, laat ik daar eens helemaal voor naar Amsterdam gaan... Idioten.

Ping. NEE ik wil niet naar het openingsfeest van NL3 in Wateringen! Wat denken ze wel? Ik heb nog nooit gespeeld in de NL3 in Wateringen. Als ze dat nu eens zouden vragen.

Ping. De Vinger. Je kan aanvinken of je al dan niet of misschien aanwezig bent bij het evenement in De Vinger. Het evenement heeft al één aanwezige. Te weten, De Vinger. Ondertussen heeft dat festival waar ik vier maanden geleden speelde nog steeds niet betaald. Ze reageren niet op mijn mailtjes en aan de telefoon is het meisje weer heel aardig en ze belooft alles weer door te geven aan de desbetreffende persoon. Zo nog maar een herinneringsfactuur schrijven dus.

Ping. Remco van 3VOOR12 Den Haag mailt of het niet weer eens tijd wordt dat ik een column schrijf.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag