Houses vanavond bij De Wereld Draait Door Houses vanavond bij De Wereld Draait Door

Om 19.30 uur op Nederland 3

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Houses vanavond bij De Wereld Draait Door

Om 19.30 uur op Nederland 3

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

De uit Leiden en Amsterdam afkomstige band Houses, met onder andere leden van Klopje Popje en G.O.T.V., zal vanavond optreden in het programma De Wereld Draait Door op Nederland 3. Het programma begint om 19.30 uur en wordt om 00.00 uur herhaald. (UPDATE: Bekijk hier het optreden van Houses bij DWDD)

Om 19.30 uur op Nederland 3

De uit Leiden en Amsterdam afkomstige band Houses, met onder andere leden van Klopje Popje en G.O.T.V., zal vanavond optreden in het programma De Wereld Draait Door op Nederland 3. Het programma begint om 19.30 uur en wordt om 00.00 uur herhaald.

Houses is een jonge alternatieve popband, waarbij invloeden van bands als Death Cab For Cutie, Feist en Broken Social Scene te horen zijn. Drummer Tobias Ponsioen kennen we ook van G.O.T.V. en gitarist Manuel van den Berg is tevens te vinden in Klopje Popje. Verder bestaat de band uit Ella van der Woude (zang/gitaar), Gijs Loots (bas) en Jeroen Roelofsen (toetsen). Eerder dit jaar bracht de band hun debuut-EP ‘End Of Story’ uit. De komende tijd treedt de band op in de Helling 3 te Amsterdam (16 oktober), Projekt 072 te Alkmaar (17 oktober), Pakhuis Wilhelmina te Amsterdam (6 november) en dB’s te Utrecht (24 november).

De EP ‘End Of Story’ van Houses is te beluisteren in de Haagse YouBox.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag