Vuigtuig kondigt Plein Open 2010 aan Vuigtuig kondigt Plein Open 2010 aan

Haagse band geeft korte optredens in de stad

, Susanne Kooijman

Vuigtuig kondigt Plein Open 2010 aan

Haagse band geeft korte optredens in de stad

Susanne Kooijman ,

Eind deze maand barst het feest op het Plein weer los. Zaterdag 24 juli zal de 16e editie van Plein Open plaats vinden. Om de hele stad van dit nieuws op de hoogte te brengen zal de band Vuigtuig zaterdag 10 juli twee akoestische optredens in de stad verzorgen.

Haagse band geeft korte optredens in de stad

Eind deze maand barst het feest op het Plein weer los. Zaterdag 24 juli zal de 16e editie van Plein Open plaats vinden. Om de hele stad van dit nieuws op de hoogte te brengen zal de band Vuigtuig zaterdag 10 juli  twee akoestische optredens in de stad verzorgen.

Het Spuiplein en de Grote Markt zullen het decor zijn van de twee korte, akoestische optredens. Tijdens de optredens zal informatie worden verstrekt over Plein Open en aandacht worden gevraagd voor Haags talent dat mogelijk door bezuinigingen het moeilijker gaat krijgen voor het voetlicht te treden. Plein Open staat dit jaar dan ook geheel in teken van Haags poptalent.

De twee optredens van Vuigtuig vinden plaats op zaterdag 10 juli om 15.00 uur (Spuiplein) en 16.00 uur (Grote Markt). 
Plein Open vindt plaats op zaterdag 24 juli en Plein Binnen gaat daarna om 23.00 uur verder in de kroegen op de Grote Markt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag