Winnaars Haagse Popprijzen bekend Winnaars Haagse Popprijzen bekend

Wie hebben er een welbegeerde prijs gewonnen?

, Susanne Kooijman

Winnaars Haagse Popprijzen bekend

Wie hebben er een welbegeerde prijs gewonnen?

Susanne Kooijman ,

Zaterdag 24 oktober staat het Paard van Troje in het teken van de Haagse Popprijzen. De redactie van 3VOOR12 Den Haag is er natuurlijk live bij vanuit het Paard van Troje. De Haagse Popprijzen zijn net uitgereikt. Lees hier wie er vanavond een prijs hebben gewonnen!

Wie hebben er een welbegeerde prijs gewonnen?

Zaterdagdag 24 oktober staat het Paard van Troje weer in het teken van de Haagse Popprijzen. De redactie van 3VOOR12 Den Haag is er natuurlijk live bij vanuit het Paard van Troje. De Haagse Popprijzen zijn net uitgereikt. Lees hier wie er vanavond een prijs hebben gewonnen!

Het beste album is gegaan naar het debuutalbum van So What 'Tiptoes'. Jan Douwe Kroeske leest de naam voor, maar de jongens zijn nog niet in zicht. Als ze even later toch verschijnen, worden ze met luid applaus onthaald. De band is enthousaist. Zo enthousiast dat de bokaal meteen breekt.

Beste live act wordt volgens het aanwezige publiek een spannende strijd tussen Polar Exploration Ship en The Deaf. Twee favorieten dus. De winnaar blijkt The Deaf. Spike vindt het een mooie award, zeker na de mooie liveshows die de band dit jaar heeft gespeeld.

De Popprijs voor beste Urban is gewonnen door Kern Koppen. De band was heel erg enthousiast over de prijs en wisten eigenlijk niet eens hoe ze hem nou precies hadden gewonnen. Ze hadden het echt niet verwacht!

Een Popprijs die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt is de prijs voor beste akoestische act. Drie bands strijden in het Paardcafe om deze nieuwe prijs, die Starcatcher uiteindelijk wint.

De laatse Popprijs die vanavond is uitgereikt is de prijs voor Aanstormend talent. Het is de tweede prijs die Starcatcher mee naar huis neemt. De jury was er snel uit. Het publiek was verdeeld onder The Ties en Starcatcher. Maar de jonge mannen van Starcatcher waren bij de jury favoriet.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag