Win vrijkaarten voor nieuwe Neon Punx Win vrijkaarten voor nieuwe Neon Punx

Hollandse Nieuwe The Routines op 17 oktober in het Paard

, Jet Gros

Win vrijkaarten voor nieuwe Neon Punx

Hollandse Nieuwe The Routines op 17 oktober in het Paard

Jet Gros ,

Zes weken geleden is het pas, dat de vorige editie van Neon Punx het Paard uit knalde. Deze editie was uitverkocht en een geslaagd feest. Een goede reden voor de organisatie om er snel nog een achter aan te gooien. Op 17 oktober zal vanaf 23.00 uur de deur van het Paard weer open staan. Deze editie zal er een live optreden van The Routines, tevens door 3VOOR12 uitgeroepen tot ‘Hollands Nieuwe’, op het programma staan.

Hollandse Nieuwe The Routines op 17 oktober in het Paard

Zes weken geleden is het pas, dat de vorige editie van Neon Punx het Paard uit knalde. Deze editie was uitverkocht en een geslaagd feest. Een goede reden voor de organisatie om er snel nog een achter aan te gooien. Op 17 oktober zal vanaf 23.00 uur de deur van het Paard weer open staan. Deze editie zal er een live optreden van The Routines, tevens door 3VOOR12 uitgeroepen tot ‘Hollands Nieuwe’, op het programma staan.

Een snellere start dan het Nijmeegse duo heeft gehad, bestaat bijna niet. In augustus 2008 zijn The Routines opgericht. Andre, die produceert, zette een advertentie op Marktplaats. Kelly, die de teksten schrijft, reageerde hier op. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, het gaat zelfs alleen maar stroom opwaarts. Ondertussen hebben zij al op verschillende plekken gespeeld, zoals Paradiso, Melkweg, Effenaar en Doornroosje. Op dit moment zijn zij druk bezig met nieuwe tracks voor een officiële release. De beste omschrijving voor The Routines is electronic rocking house.

Neon Punx is begin 2008 van start gegaan. Er waren wel genoeg leuke feestjes te vinden in Den Haag, maar een echt tof electro feestje ontbrak er nog aan. Bronne en Maarten hadden geen zin om te wachten tot die vanzelf zouden ontstaan. Stoute schoenen en veel lef is wat ze beiden bezitten, dus gingen ze ervoor. Bronne, Le Source, draait zelf al langer dan het bestaan van Neon Punx. Maarten, Mr. Noir van Ravage! Ravage!, draait sinds het bestaan van Neon Punx. Deze twee dj’s zullen ons dus sowieso vermaken tijdens de Neon Punx avonden. Na twee keer Piratenbar en nu voor de derde keer het Paard, is het wel duidelijk dat Neon Punx een succes geworden is.

Dus Neon Punx, aanstaande zaterdag 17 oktober in het Paard van Troje. Niet alleen zullen we vermaakt worden met het Live optreden van The Routines, ook zullen de dj’s Auxiliary tha Masterfader, Le Source, Megatronick en Ravage! Ravage! de avond vullen met fijne muziekjes. Dus grabbel die zes euro bij elkaar en join the evening! Wat je ook kan doen: stuur een mailtje naar info@3voor12denhaag.nl en maak kans op 2x2 kaartjes! De eerste twee reacties krijgen twee vrijkaarten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag