Tweede editie Paris Appelle in aantocht Tweede editie Paris Appelle in aantocht

Festival met een Frans accent

, Susanne Kooijman

Tweede editie Paris Appelle in aantocht

Festival met een Frans accent

Susanne Kooijman ,

Succesvolle festivals als London Calling en Berlin Ruft An kennen ook een Franse tegenhanger. Paris Appelle zal dit jaar voor de tweede keer gehouden worden in het Paard van Troje. Met een mooie mix van stijlen wordt de Franse muziekcultuur zo breed mogelijk belicht. 3VOOR12 Den Haag mag 4x2 kaarten weggeven voor dit festival. Lees hier hoe je kans maakt op die kaarten en welke artiesten acte de presence zullen geven.

Festival met een Frans accent

Succesvolle festivals als London Calling en Berlin ruft an kennen ook een Franse tegenhanger. Paris Appelle zal dit jaar voor de tweede keer gehouden worden in het Paard van Troje. Met een mooie mix van stijlen wordt de Franse muziekcultuur zo breed mogelijk belicht. 3VOOR12 Den Haag mag 4x2 kaarten weggeven voor dit festival. Lees hier hoe je kans maakt op die kaarten en welke artiesten acte de presence zullen geven.

Maar liefst negen Franse acts zullen aanwezig zijn tijdens dit bijzondere festival. Als je alleen bekend bent met de Franse chansons, dan zal dit festival je laten zien dat er meer dan die zwijmelmuziek uit Frankrijk komt. De bekende band La Caravane Passe heeft al menig poppodium op zijn kop gezet met hun aanstekelijke wereldmuziek. Ook Sergent Garcia zal een mooie mix laten horen tussen pop en wereldmuziek.

Om toch wat chanson-achtige muziek ten gehore te brengen, zullen de dames Berry en Marianne Dissard op elk hun eigen wijze hun repertoire spelen. Berry in een akoustische setting en Dissard met begeleidingsband.

Op het gebied van Avant-garde en Dance zullen de bands Nosfell, Three Cheers For Dirty, Chinese Man, Minitel Rose en de one-man band Andre Duracell hun kunsten vertonen. 

Het festival vindt plaats op vrijdag 13 november in beide zalen van het Paard van Troje.

Tijdschema:

Grote zaal
20.30 Nosfell
22.00 La Caravane Passe
23.15 Sergent Garcia
00.30 Chinese Man

Kleine zaal
21.15 Marianne Dissard
22.30 Berry
23.45 Andre Duracell
01.15 Minitel Rose
02.15 Three Cheers For Dirty

Kaarten winnen voor dit festival? Email dan voor 9 november naar info@3voor12denhaag.nl En wie weet ga jij en een vriend(in) naar Paris Appelle!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag