Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2009 van start Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2009 van start

Speel jij op Westerpop 2010?

Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2009 van start

Speel jij op Westerpop 2010?

Op 28 en 29 augustus zal dit jaar de 20ste editie van het Westerpop festival in Delft plaatsvinden. De 12e editie van de Peter Tetteroo Bokaal (stimulerings­prijs voor Delfts en regionaal poptalent) zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 augustus. Dit betekent dat er bands en muzikanten uit de regio het grote podium van Westerpop op het sportterrein Grotius College zullen gaan betreden. In 2008 is deze avond bezocht door zo’n 3500 bezoekers.

Speel jij op Westerpop 2010?

Op 28 en 29 augustus zal dit jaar de 20ste editie van het Westerpop festival in Delft plaatsvinden. De organisatie ziet uit naar dit vierde lustrum. De 12e editie van de Peter Tetteroo Bokaal (stimulerings­prijs voor Delfts en regionaal poptalent) zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 augustus. Dit betekent dat er bands en muzikanten uit de regio het grote podium van Westerpop op het sportterrein Grotius College zullen gaan betreden. In 2008 is deze avond bezocht door zo’n 3500 bezoekers.

Muzikanten uit Delft en de regio Midden Delfland e.o, worden uitgenodigd om zich in te schrijven.(Regio Delft, het Westland, Maassluis, Nootdorp, Pijnacker en Berkel & Rodenrijs). Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden, waarvan uiteindelijk vijf acts op 28 augustus voor een enthousiast publiek mogen optreden. Voor de winnaar zal er naast de Peter Tetteroo bokaal behoorlijk wat te verdienen zijn. De organisatie zet in samenwerking met de winnaar een traject uit, waarin naamsbekendheid, optredens en opnamen voor een cd het doel zal zijn. Ook wordt waar nodig professionele begeleiding ingehuurd. De winnaar zal hierin financieel ondersteunt worden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een stimuleringssubsidie van de Gemeente Delft.

Tevens zal er een speciaal concert in muziekcentrum Speakers worden georganiseerd en de winnaar opent in 2010 de 21e Westerpop. Als klap op de vuurpijl wordt er een promo-cd gemaakt met een oplage van 500 stuks, waarop 2 nummers van de vijf finalisten staan. Deze cd zal door de organisatie worden gebruikt om onder zaaleigenaren en boekers te worden gedistribueerd. Verder zal deze cd tijdens de komende editie worden gebruikt ter promotie en om de verkoop van de cd’s der finalisten te stimuleren. Flying Tygers, winnaar van 2008, is momenteel de voorbereidingen aan het treffen voor opnamen van een nieuw album. Aankomend voorjaar zal de band ook in Speakers, in Delft te zien zijn.

Wordt net als de Flying Tygers ook winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal. Regionale bands, dj's en singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, waarvan het grootste gedeelte van hun repertoire uit eigen werk bestaat, worden uitgenodigd om een demo of cd met biografie en foto op te sturen. Let op! Alleen ingezonden materiaal wordt beoordeeld, géén internetlinks naar bijvoorbeeld MySpace! Bands of muzikanten die al eerder hebben meegedaan, kunnen wederom inschrijven. De inschrijving voor deze regionale popavond loopt tot 1 mei 2009.

Het adres is: 
Stichting Westerpop
t.a.v Peter Tetteroo Bokaal
Raamstraat 67
2613 RW Delft

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag