Sfeerverslag Schollenpop 2009 Sfeerverslag Schollenpop 2009

De leukste en mooiste foto’s

, Foto’s: Ron van Varik, Peisam Tsang, Ramond Jaggessar, Michella Kuijkhoven en Raymond Nieuwenburg

Sfeerverslag Schollenpop 2009

De leukste en mooiste foto’s

Foto’s: Ron van Varik, Peisam Tsang, Ramond Jaggessar, Michella Kuijkhoven en Raymond Nieuwenburg ,

Het Schollenpop-publiek is gemengd. Fans en bewonderaars vind je recht voor het podium, de families met kleine kinderen zitten heerlijk aan de waterrand. Het festival heeft qua muziekprogrammering aan verschillende smaken gedacht, maar ook met de overige activiteiten kunnen verschillende mensen uit de voeten.

De leukste en mooiste foto’s

Het Schollenpop-publiek is gemengd. Fans en bewonderaars vind je recht voor het podium, de families met kleine kinderen zitten heerlijk aan de waterrand. Het festival heeft qua muziekprogrammering aan verschillende smaken gedacht, maar ook met de overige activiteiten kunnen verschillende mensen uit de voeten. Er is een speciaal kindergedeelte, een markt om heerlijk te shoppen en te gamen, er zijn verschillende goede doelen en ook aan de interne mens wordt gedacht.

“Het is heerlijk om al die mensen langs te zien lopen zonder stress over bijvoorbeeld een aanslag of de Mexicaanse griep”, aldus een tevreden bezoeker van Schollenpop. Tussen de luierende bezoekers wordt druk gezocht naar lege bekertjes om in te leveren voor een consumptiebon. Als de middag zijn eind nadert vallen er wat verdwaalde regendruppels, maar dat schrikt geen enkele bezoeker af. Een dagje Schollenpop leverde in ieder geval weer heel wat leuke foto’s op...

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag