3VOOR12/WHITENOISE zes weken live op locatie 3VOOR12/WHITENOISE zes weken live op locatie

Dave Clarke zoekt de adrenaline van de dansvloer

3VOOR12/WHITENOISE zes weken live op locatie

Dave Clarke zoekt de adrenaline van de dansvloer

Dave Clarke's wekelijkse dance programma 3VOOR12WHITENOISE komt zes weken lang live vanaf de dansvloer. De dj zoekt het contact met de dansvloer. "Alleen al de herrie op de achtergrond is opwindend."

Dave Clarke zoekt de adrenaline van de dansvloer

Hij deed het dit jaar al op Awakenings, op Extrema Outdoor en op Lowlands, en Dave Clarke heeft de smaak te pakken. Komende maand maakt hij zijn programma 3VOOR12WHITE NOISE zes weken lang live op locatie. “Live is altijd anders”, zegt Dave Clarke. “Ik kan helemaal uit mijn dak gaan op mijn eigen muziek in de studio, maar je bent toch een beetje alleen. Bij een live uitzending in een club is er meer adrenaline, je kunt met mensen praten en artiesten in de studio ontvangen. Alleen al de herrie op de achtergrond is opwindend. Toen ik op Lowlands bezig was met uitzenden, stond ineens een compleet dronken 3VOOR12 in de studio.”

De White Noise tour begint op 20 september in de Fuse in Brussel, trekt daarna langs Tilburg, Den Haag, Groningen en Nijmegen, om op 23 oktober af te sluiten tijdens Amsterdam Dance Event in de Melkweg. “Amsterdam is natuurlijk belangrijk, maar mijn radioprogramma is ook te horen in Groningen, Nijmegen, Brussel. En dus wil je daar ook heen.” Toch is dit tourtje een stuk overzichtelijker dan een reis rond de wereld, zoals Clarke wel gewend is. “Soms heb je drie vluchten en een autorit op één dag. Afgelopen weekend draaide ik in Belfast en Napels. Ik hou niet van al dat reizen, maar de optredens maken het altijd de moeite waard.”

Uiteraard heeft Clarke elke avond gasten. Zo is Rejected erbij in 013, Terence Fixmer in Doornroosje en Dj Hell in Fuse. Die laatste avond – de eerste van de tour – zal voor Clarke een bijzonder tintje hebben. “Het is mijn onofficiële verjaardagsfeestje. Er komen veel vrienden over uit Engeland. Dat zal wel heel wat stress met zich meebrengen.”

Dave Clarke’s White Noise tour: 


Workshops van Dave Clarke
Voorafgaand aan zijn live-uitzendingen en optredens in 013 en Doornroosje zal Dave Clarke workshops geven aan jong talent dat meer wil leren over het produceren van muziek.

Tickets
Via www.daveclarke.com en 3VOOR12 nieuwsbrief en 3FM zijn tickets voor de White Noise tour te winnen.

Uitzending

Alle avonden worden live uitgezonden, elke zaterdagavond van 23:00 tot 01:00 uur op 3FM en 3VOOR12.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag