Gratis naar Pete Philly en Perquisite in het Paard van Troje? Gratis naar Pete Philly en Perquisite in het Paard van Troje?

Win nu kaarten bij 3VOOR12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Gratis naar Pete Philly en Perquisite in het Paard van Troje?

Win nu kaarten bij 3VOOR12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Het Nederlandse hiphopduo Pete Philly & Perquisite, bekend van de hits ‘Time flies’ en ‘Mystery repeats’ ontmoetten elkaar in 2002 en het duurde niet lang voor ze besloten samen te werken. Met de missie om in deze "plastic tijd" het analoge geluid terug te brengen, hebben ze hun eigen sound weten te ontwikkelen. Op donderdag 30 oktober treden ze op in het Paard en 3VOOR12 Den Haag geeft kaarten weg.

Win nu kaarten bij 3VOOR12 Den Haag

Na bijna twee jaar hard werken en perfectioneren is het ze gelukt de vibe, die het hiphop duo typeert, tot uiting te brengen. De vibe waarin talen en culturen elkaar ontmoeten en waar betekenis en inspiratie uit het verleden worden omgezet in nieuwe en frisse klanken. Het resultaat hiervan was ‘Mindstate’, het album dat in het voorjaar van 2005 het licht zag. Een uniek en origineel album waaraan verschillende artiesten als Senna, MC Cee Major en Talib Kweliaan hebben meegewerkt. Met een koffer vol nieuwe ervaringen en muzikale bagage zijn de heren uiteindelijk naar Noord- Frankrijk afgereisd om te schrijven. In de Amsterdamse studio hebben ze dit afgemaakt en het album ‘Mystery Repeats’ was geboren. Een album waarop de grenzen van hiphop nog meer zijn opgezocht, met een nog internationaler geluid. Invloeden van flamenco, samba, reggae en afrobeat zijn toegevoegd aan de al harmonieuze sound van jazz, hiphop en klassieke soul. Een plaat vol diversiteit en ambitie, een duo vol passie en energie. Verwacht jazz, broken beats en soul met fascinerende melodieën en harmonieuze klanken. Noem het creatief, noem het een gave, één ding is zeker: dit is meer dan hiphop, dit is iets wat je zelf moet beleven! Vrijkaarten bij 3VOOR12 Den Haag 3VOOR12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het concert van Pete Philly & Perquisite in het Paard van Troje in Den Haag. Wat je daarvoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Perquisite richtte zijn eigen label op en leverde in 2001 zijn debuut af, wat een samenwerking was met Benjamin Herman. Hoe heet dit platenlabel van Perquisite? Stuur vóór dinsdag 28 oktober een email met je naam, telefoonnummer en het antwoord op de prijsvraag naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot. Pete Philly & Perquisite + support Arsenal Donderdag 30 oktober 2008 Paard van Troje, Den Haag Aanvang: 20.30 uur Entree: 15,- euro
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag