Summertime Festivals terug in Haagse Bos en op Noorderstrand Summertime Festivals terug in Haagse Bos en op Noorderstrand

Drie nieuwe edities in september

Summertime Festivals terug in Haagse Bos en op Noorderstrand

Drie nieuwe edities in september

De serie Summertime Festivals keert dit jaar terug in het Haagse Bos en wordt bovendien uitgebreid met een editie op het Noorderstrand. In 2006 en 2007 werden de festivals met akoestische concerten, dans en theater voor het eerst georganiseerd door Culturalis en muziekcentrum Musicon. Dit jaar is de organisatie volledig in handen van Musicon.

Drie nieuwe edities in september

De serie Summertime Festivals keert dit jaar terug in het Haagse Bos en wordt bovendien uitgebreid met een editie op het Noorderstrand. In 2006 en 2007 werden de festivals met akoestische concerten, dans en theater voor het eerst georganiseerd door Culturalis en muziekcentrum Musicon. Dit jaar is de organisatie volledig in handen van Musicon. Culturalis - de organisatie voor cultuurparticipatie in Den Haag - startte in 2006 met de Summertime Festivals om daarmee de belangstelling voor de amateur-podiumkunsten in Den Haag te vergroten. Vanwege het succes van de tot nu toe gehouden festivals acht Culturalis de tijd rijp om het project over te dragen aan Musicon, zodat Culturalis zich kan richten op nieuwe projecten. De Summertime Festivals 2008 vinden plaats op de volgende zondagen: Zondag 7 september Tijd: 12.30 - 19.30 uur Locatie: Walter Boerweide in het Haagse Bos Met o.a. de Haagse bands Dead Stereo en Johnny’s Landing, de Afro-Caribische dans- en percussiegroep Sisa, de hiphopformatie Moyo Tribe en een bijzonder optreden met spelers uit de succesvolle musical Hair (waaronder zangeres Dewi). Zondag 14 september Tijd: 12.30 - 21.00 uur Locatie: Barefoot Bar & Beachclub in Scheveningen Met o.a. de jonge Haagse bands The Levi's en Squirrel & The Hazelnuts, de reggaeformatie Blended Culture, dansgroep Batuque Capoeira en een uniek reünieconcert van de Haagse funkgroep Prat’s the Whoblem. Zondag 21 september Tijd: 12.30-19.30 uur Locatie: Walter Boerweide in het Haagse Bos Met o.a. de soulact Erdero, Indiase dansgroep Monsoon, hiphopgroep L4 en de klezmerband L'Chaim. Bijzonder is dat alle muziek (semi)akoestisch wordt uitgevoerd. Verder is er een gezellige speelhoek voor de kids, heerlijk eten en drinken, en natuurlijk heel veel zon. De volledige programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag