Piepjonge Hollandse Nieuwe All Missing Pieces strijdt met de arbeidsinspectie Piepjonge Hollandse Nieuwe All Missing Pieces strijdt met de arbeidsinspectie

"Doorbreken in Amerika zou mooi zijn"

Piepjonge Hollandse Nieuwe All Missing Pieces strijdt met de arbeidsinspectie

"Doorbreken in Amerika zou mooi zijn"

10, 12 en 14 zijn ze, de drie Haagse broertjes van All Missing Pieces. Maar ze weten precies wat ze willen: de wereld veroveren, te beginnen bij Amerika. Met eerste single I Want You to Know zijn ze al een eind op weg. All Missing Pieces is deze week Hollandse Nieuwe.

"Doorbreken in Amerika zou mooi zijn"

Op de Hyvespagina van Hollandse Nieuwe All Missing Pieces staat een poll: moet drummer Wrister zijn haar knippen of niet? De voorlopige tussenstand wijst erop dat op zijn minst een deel moet sneuvelen, maar de drummer in kwestie dreigt nu al het referendum naast zich neer te leggen. “Waarschijnlijk laat ik het zitten”, zegt hij. “Ik moet er nog even over nadenken.” Zo horen we het graag. De drie broertjes Camiel, Wrister en Quinten mogen dan pas 14, 12 en 10 zijn, ze weten goed wat ze willen. Op dit moment timmeren ze hard aan de weg met hun eerste single I Want You to Know, een garagerockstomper waar het gemiddelde Britse talent zich niet voor zou schamen.

WIE OF WAT IS ALL MISSING PIECES?
“Wij zijn drie broertjes uit Den Haag en we maken muziek. We repeteren thuis en af en toe treden we op. We hebben vorige week bij De Wereld Draait Door opgetreden, dat gaf wel een kick. Ik had er niet veel van verwacht. Dat doe ik nooit.”

VANWAAR DE NAAM?
“Mijn broer heeft de naam bedacht. Het betekent niet echt iets.”

3VOOR12 OORDEEL: LOSGESLAGEN TIENERS JOYRIDEN OP HET DRUMSTEL VAN THE WHITE STRIPES
“Ik vind het wel een mooie omschrijving. Mijn broertjes luisteren veel naar de White Stripes. Ik houd zelf meer van The Hives. Nee, ik heb niet zo’n pak aan als The Hives. Mijn broertje wel, die draagt altijd een klein dasje.”

KEUZES:
DEN HAAG OF SHEFFIELD?
“Den Haag is een goede stad. We luisteren wel eens naar Di-rect. Het zijn vrienden. We komen ze af en toe tegen. Niet dat we met ze in de kroeg hangen. We mogen wel naar de kroeg, maar alleen als we er zelf spelen.

SCHOOL OF CARRIÈRE?
Ik moet wel naar school blijven gaan, maar carrière is natuurlijk eigenlijk leuker. Zelfs als we een nummer 1 hit scoren zal ik nog niet snel stoppen met school. We zitten wel een beetje met de arbeidsinspectie. Op onze leeftijd mag je eigenlijk maar twaalf keer per jaar spelen. Anders krijgen we een boete.

PROFESSIONELE MANAGER OF ALLES ZELF DOEN?
Alles zelf doen is leuk, maar een manager is ook wel chill. Een echte manager hebben we nog niet, maar er zijn genoeg mensen die ons helpen. Vooral mijn moeder.

WAAR HOOP JE TE EINDIGEN MET ALL MISSING PIECES?
Doorbreken in Amerika zou wel heel mooi zijn. Als je daar doorbreekt kom je meteen in heel veel andere landen.

MOGEN JULLIE NOG SPELEN DIT JAAR?
Op dit moment staat er niets gepland. We zijn vooral druk bezig met onze single.

WAAROM MOET IEDEREEN DIE SINGLE GAAN LUISTEREN?
Omdat het een hele vette single is, vind ik. Het lijkt mij wel vet als we doorbreken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag