27e editie Haags popfestival presenteert drie gelijkwaardige podia 27e editie Haags popfestival presenteert drie gelijkwaardige podia

Maria Mena, Israel Vibration, Beef en Delinquent Habits op Parkpop 2007

, Persbericht,

27e editie Haags popfestival presenteert drie gelijkwaardige podia

Maria Mena, Israel Vibration, Beef en Delinquent Habits op Parkpop 2007

Persbericht, ,

Het programma van Parkpop nadert z'n ontknoping met toevoeging van diverse namen in de line up op 24 juni 2007. De Noorse ontdekking Maria Mena, zangeres Stevie Ann (NL), de bands Beef (NL), Israel Vibration (Jamaica), Mau Mau (I) en de Afrikaanse zangeres Nneka (Nigeria) treden de laatste zondag van juni op in het Zuiderpark.

Maria Mena, Israel Vibration, Beef en Delinquent Habits op Parkpop 2007

Het programma van Parkpop nadert z’n ontknoping met toevoeging van diverse namen in de line up op 24 juni 2007. De Noorse ontdekking Maria Mena, zangeres Stevie Ann (NL), de bands Beef (NL), Israel Vibration (Jamaica), Mau Mau (I) en de Afrikaanse zangeres Nneka (Nigeria) treden de laatste zondag van juni op in het Zuiderpark. Het programma van de Haagse XStage wordt verder gecompleteerd met de groep Delinquent Habits (VS), het Haagse R.O.O.O.M, dancehall artiest Mr Z. (NL) en de jongste winnaar van de Grote Prijs van Zuid-Holland Risskant. Parkpop presenteert daarmee een breed muzikaal programma op drie gelijkwaardige podia in het Zuiderpark op 24 juni en breidt daarnaast haar programmering in de week vooraf uit met optredens van NuClear Family en Postman. In de week voorafgaand aan Parkpop vinden diverse previews op het popfestival plaats in de binnenstad van Den Haag. Op 20 en 22 juni worden via de voorrondes op de Grote Markt de vier aanstormende urban talenten gekozen die mogen optreden tijdens Parkpop op de Haagse XStage. Die avonden worden afgesloten met optredens van NuClear Family (20 juni) en Postman (22 juni). Donderdag 21 juni staat in het teken van het seminar POP&POLITICS, een initiatief van Parkpop, Double2 en Gemeente Den Haag. In de Boterwaag (Den Haag) zal een panel van deskundigen voor een geïnteresseerd publiek discussiëren over de relatie tussen muziek, vrede en rechtvaardigheid. Op zaterdag 23 juni vindt het Haags Pop Podium Live plaats met als afsluiter de Parkpop-act The Family Stand . Tevens presenteert Parkpop op zaterdagmiddag haar eerste jongereneditie in het Zuiderpark: Kinder Parkpop. Eerder werd bekend dat Kim Wilde (GB), Johan (NL), Members of Marvelas (BE) en Blaxtar (NL), The Frames (IRL), The Family Stand (VS), Marc Ford (VS), Sweet Coffee (B) en Air Traffic (GB) optreden tijdens Parkpop 2007.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag