Lancering Haagse Popplayer tijdens uitreiking Dutch Bloggies Lancering Haagse Popplayer tijdens uitreiking Dutch Bloggies

Splendid leukt chaotische uitreiking nog enigszins op

, Remco van der Ham | Foto's: Ron van Varik en Joost le Feber,

Lancering Haagse Popplayer tijdens uitreiking Dutch Bloggies

Splendid leukt chaotische uitreiking nog enigszins op

Remco van der Ham | Foto's: Ron van Varik en Joost le Feber, ,

Je hebt wel eens van die gelegenheden of feestjes waar je blij bent dat de drank gratis is. De uitreiking van de Dutch Bloggies op dinsdag 20 maart in het Atrium van het Stadhuis was zo’n gelegenheid. Tijdens de uitreikingen van de awards voor beste weblogs van Nederland stond ook de lancering van de Haagse Popplayer gepland. Ter gelegenheid hiervan kwam ook de Haagse reggaeformatie Splendid optreden, waardoor het toch nog gezellig werd.

Splendid leukt chaotische uitreiking nog enigszins op

Je hebt wel eens van die gelegenheden of feestjes waar je blij bent dat de drank gratis is. De uitreiking van de Dutch Bloggies op dinsdag 20 maart in het Atrium van het Stadhuis was zo’n gelegenheid. Tijdens de uitreikingen van de awards voor beste weblogs van Nederland stond ook de lancering van de Haagse Popplayer gepland. Ter gelegenheid hiervan kwam ook de Haagse reggaeformatie Splendid optreden, waardoor het toch nog gezellig werd. Om de winnaars van de Bloggies bekend te maken wordt er aan een soort Rad van Fortuin gedraaid. Het geheel verloopt allemaal erg chaotisch. Categorieën kloppen niet, winnaars zijn niet aanwezig en men lijkt niet echt te weten wat er nou allemaal moet gebeuren. De prijs voor beste weblog werd gewonnen door GeenStijl, al leek de jury daar niet heel blij mee te zijn. De prijs werd blijkbaar uitgereikt aan GeenStijl bij gebrek aan andere betere weblogs. In totaal waren er zo’n vijftien categorieën. In twee categorieën, ‘beste politieke weblog’ en ‘best vormgegeven weblog’, werden geen prijzen uitgereikt, omdat de kwaliteit volgens de jury te laag was. De lancering van de Haagse Popplayer werd erg sober gehouden. Gerard van den IJssel van de R.G. Ruijs Stichting, één van de initiatiefnemers van het project, hield een korte speech waarna de Haagse Popplayer officieel werd gelanceerd. Hierna speelde de band Splendid een korte set. Na een paar nummers werd de band alweer onderbroken en werd er doorgegaan met de uitreiking van de Dutch Bloggies. Toen alle awards waren uitgereikt kwam Splendid weer terug op het podium en werd de avond door de Haagse reggaeband afgesloten.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag