Fotoverslag optredens Stork on Air voor KoninginneNach bandverkiezing Fotoverslag optredens Stork on Air voor KoninginneNach bandverkiezing

Johnny’s Landing en Mellow Yellow bij Radio West

, Remco van der Ham | Foto's: Ron van Varik,

Fotoverslag optredens Stork on Air voor KoninginneNach bandverkiezing

Johnny’s Landing en Mellow Yellow bij Radio West

Remco van der Ham | Foto's: Ron van Varik, ,

Als onderdeel van het bandtraject richting de Haagse KoninginneNach brengen de genomineerde bands ook een bezoekje aan het radioprogramma Stork on Air op Radio West. Daar krijgen de bands mediatraining van bandcoach Arie Spaans, worden ze geïnterviewd door de presentatoren en spelen ze live in de uitzending drie nummers. Op vrijdag 23 maart was het de beurt aan de bands Johnny’s Landing en Mellow Yellow. Ron van Varik maakte een fotoverslag van de uitzending.

Johnny’s Landing en Mellow Yellow bij Radio West

Als onderdeel van het bandtraject richting de Haagse KoninginneNach brengen de genomineerde bands ook een bezoekje aan het radioprogramma Stork on Air op Radio West. Daar krijgen de bands mediatraining van bandcoach Arie Spaans, worden ze geïnterviewd door de presentatoren en spelen ze live in de uitzending drie nummers. Op vrijdag 23 maart was het de beurt aan de bands Johnny’s Landing en Mellow Yellow. Ron van Varik maakte een fotoverslag van de uitzending. Op zaterdag 31 maart spelen de bands So What, Mellow Yellow, F en Johnny’s Landing in het Paard Café. Daar mag het publiek van alle vier de bands het beste nummer kiezen. Dit nummer wordt vervolgens opgenomen in de Holland Spoor Studio’s. Alle vier de nummers verschijnen op een speciale single die uitgedeeld zal worden aan de eerste 200 bezoekers in het Paard van Troje tijdens de finale van de KoninginneNach verkiezing.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag