Zinderende Finale Haagse Popweek 2006 op zaterdag 21 oktober! Zinderende Finale Haagse Popweek 2006 op zaterdag 21 oktober!

Win vrijkaarten voor het slotfeest in het Paard van Troje

Zinderende Finale Haagse Popweek 2006 op zaterdag 21 oktober!

Win vrijkaarten voor het slotfeest in het Paard van Troje

Het is alweer bijna zover! De finale van de Haagse Popweek is op komst! Dit jaar is er weer een interessante line-up met veelbelovende bands in de grote zaal van het Paard van Troje, de Haagse Popprijzen in de kleine zaal gevolgd door Haagse dance en in het Café Paard van Troje de Ramonaaa-award. De Popweek is dit jaar groter dan ooit en dat geld dus ook voor de Finale!

Win vrijkaarten voor het slotfeest in het Paard van Troje

Het is alweer bijna zover! De finale van de Haagse Popweek is op komst! Dit jaar is er weer een interessante line-up met veelbelovende bands in de grote zaal van het Paard van Troje, de Haagse Popprijzen in de kleine zaal gevolgd door Haagse dance en in het Café Paard van Troje de Ramonaaa-award. De Popweek is dit jaar groter dan ooit en dat geld dus ook voor de Finale! De line-up in de grote zaal liegt er niet om en is als volgt: Kinderen Tegen Kinderen Noblesse Orange Grove Seven Quarantine Analogue Beatz Tijdens de finale op zaterdag 21 oktober worden de Haagse Popprijzen 2006 uitgereikt in de kleine zaal van het Paard van Troje. De categorieën zijn ‘Aanstormend Talent’, ‘Beste Live-act’ en ‘Beste Recording Act’ Verder zijn er optredens van de volgende bands: All Missing Pieces Tweak The Crowd (afscheidsoptreden) Na de Haagse Popprijzen wordt de avond in de Kleine Zaal vervolgd met verscheiden Haagse dance-acts: Siuli K.O. Star-Kid Dogdaze DJ Phyra In het Café Paard van Troje wordt de Ramonaaa-award uitgereikt, de prijs voor de beste akoestische live-act, met die avond akoestische optredens van: Pim M’indubio Monsieur Cannibale Atombox Tweak Gemstone Het Paard van Troje opent haar deuren om 20:00 uur en kaarten kosten € 7,-. Het videoteam van de Haagse Popserver heeft de gehele Popweek de verschillende bands en acts gefilmd en geïnterviewd. Vanaf volgende week zullen de opnames te zien zijn op de Haagse Popserver. De finale in het Paard van Troje zal live te volgen zijn op de Haagse Popserver. Zo kunnen alle thuisblijvers ook van de heetste bands van het moment genieten. De organisatie van de Haagse Popweek verloot 2 vrijkaarten voor de finale. Wil jij kans maken op deze vrijkaarten? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoeveel bands spelen er precies gedurende de gehele Popweek? Mail je antwoord naar: titus@haagspopcentrum.nl en dan ga jij misschien wel gratis naar de finale in het Paard van Troje! De Haagse Popweek wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum. De volledige info is te vinden op de website van de Haagse Popweek
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag