'Sexy Military Pop' vs. 'Akoestische Neo Folk Wave' in het Paard 'Sexy Military Pop' vs. 'Akoestische Neo Folk Wave' in het Paard

LaLaLand presenteert: Ferniere Volonte & Spectrae

, Persbericht,

'Sexy Military Pop' vs. 'Akoestische Neo Folk Wave' in het Paard

LaLaLand presenteert: Ferniere Volonte & Spectrae

Persbericht, ,

Eerder dit jaar kwamen de Chicks on Speed op uitnodiging van LaLaLand naar het Paard van Troje, voor wie zich het kan herinneren was dat een meer dan bijzondere avond. Op zaterdag 14 oktober gaat het nog een stapje verder met een avond waarin het onmogelijke mogelijk wordt… snapt u het nog? Met optredens van het Franse Derniere Volonte en het Italiaanse Spectrae (ex-Ain Soph) zet LaLaLand wederom iets moois op het menu; 'Sexy Military Pop' en 'Akoestische Neo Folk Wave' op één avond, op één podium… zijt welkom!

LaLaLand presenteert: Ferniere Volonte & Spectrae

Eerder dit jaar kwamen de Chicks on Speed op uitnodiging van LaLaLand naar het Paard van Troje, voor wie zich het kan herinneren was dat een meer dan bijzondere avond. Op zaterdag 14 oktober gaat het nog een stapje verder met een avond waarin het onmogelijke mogelijk wordt… snapt u het nog? Met optredens van het Franse Derniere Volonte en het Italiaanse Spectrae (ex-Ain Soph) zet LaLaLand wederom iets moois op het menu; 'Sexy Military Pop' en 'Akoestische Neo Folk Wave' op één avond, op één podium… zijt welkom! Derniere Volonte In het najaar bengt het Franse Derniere Volonte haar nieuwe en langverwachte album uit op het HauRuck label. Tijdens een unieke show in de kleine zaal van het Paard van Troje in Den Haag zal de band het album officieel presenteren aan het publiek en uiteraard staan ook de nodige klassiekers op de setlist. Op uitnodiging van de Haagse platenzaak LaLaLand reist Derniere Volonte af naar Den Haag. De band treedt zelden live op en het optreden in het Paard van Troje is één van de slechts twee shows die de band voor 2006 op haar programma heeft staan. Spectrae Spectrae is het soloproject van de voormalige frontman van het Italiaanse Ain Soph. Het debuut album "Mantis Voluntatis" is eerder dit jaar uitgekomen op het HauRuck label en heeft overal lovende kritieken ontvangen. De muziek van Spectrae bevindt zich tussen akoestische neo folk, het unieke Ain Soph geluid en donkere wave a la Novo Homo en Nick Cave. Voor het concert in Den Haag zal Spectrae een speciale show voorbereiden die nog niet eerder live te zien is geweest. Speciaal voor het concert brengt de band een 7" uit met een cover van David Bowie's "Scary Monsters", die alleen tijdens de show verkrijgbaar zal zijn. Zaterdag 14 oktober La La Land Presents: Derniere Volonte & Spectrae Industrial / Experimenteel /zaal open: 19:30, aanvang 20:00 / kleine zaal / € 14,- (ex. servicekosten)
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag