Één na laatste show van NL Impressionisten in Paard van Troje Één na laatste show van NL Impressionisten in Paard van Troje

Win toegangskaarten!

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Één na laatste show van NL Impressionisten in Paard van Troje

Win toegangskaarten!

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Sinds 18 maart zijn zeven Nederlandstalige bands en artiesten op tour door Nederland onder de noemer NL Impressionisten. Donderdag 25 mei is de één na laatste show. Dan is het de beurt aan Meindert Talma & the Negroes, Andrè Manuel en Mondo Leone. Weet jij het antwoord op onze prijsvraag? Dan maak je kans op 2 toegangskaarten!

Win toegangskaarten!

Sinds 18 maart zijn zeven Nederlandstalige bands en artiesten op tour door Nederland onder de noemer NL Impressionisten: Meindert Talma & the Negroes, Spinvis, De Kift, At the Close of Every Day, André Manuel, Mondo Leone en D'r Sjaak. Donderdag 25 mei is de één na laatste show. Dan is het de beurt aan Meindert Talma & the Negroes, Andrè Manuel en Mondo Leone. Het beschrijven van het leven van alledag, in de taal die je het gemakkelijkst in de mond ligt, is het uitgangspunt van deze shows. Meindert Talma doet dit in het Fries. Voormalig Fratsen- en Krang-voorman André Manuel in een voor velen onverstaanbaar Twents dialect. Utrechts filmmaker, muzikant (Toontje Lager) en verhalenverteller Leon Giesen doet mee met zijn show Mondo Leone. Deze drie geweldige schrijvers en vertolkers komen met hun bands op donderdag 25 mei naar het Paard van Troje in Den Haag. Dus laat het Haags even voor wat het is en stel je open voor een nieuwe ervaring! Weet jij het antwoord op onze prijsvraag? Dan maak je kans op 2 toegangskaarten! Welke striptekenaar maakte een stripverhaal van het lied Naakt en Kaal van Mondo Leone voor het stripboek 'strips in stereo'? Stuur jouw antwoord, voor donderdag 25 mei, voor 16u00, naar: info@hamuse.nl Donderdag 25 mei Zaal open: 19.30 / aanvang: 20.30 / kleine zaal / EURO 13,50 (excl. servicekosten)
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag