Gratis entree voorronde Highschool Music Competition in Paard van Troje Gratis entree voorronde Highschool Music Competition in Paard van Troje

Laat je verrassen door zes talentvolle jonge acts

, PR Popunie,

Gratis entree voorronde Highschool Music Competition in Paard van Troje

Laat je verrassen door zes talentvolle jonge acts

PR Popunie, ,

Vrijdag 17 maart is de tweede voorronde van de Highschool Music Competition. Francium, Democrasea?, Mellow Yellow, Red Shaped, Reverted en Underflow zullen zicchzelf van de beste kant tonen in de Kleine Zaal van het Paard van Troje. 3voor12/denhaag geeft in samenwerking met de organisatie van HMC maar liefst 5 x 2 kaarten weg.

Laat je verrassen door zes talentvolle jonge acts

Vrijdag 17 maart is de tweede voorronde van de Highschool Music Competition. Francium, Democrasea?, Mellow Yellow, Red Shaped, Reverted en Underflow zullen zicchzelf van de beste kant tonen in de Kleine Zaal van het Paard van Troje. 3voor12/denhaag geeft in samenwerking met de organisatie van HMC maar liefst 5 x 2 kaarten weg. De overige voorrondes vinden plaats op 24 maart in het LVC te Leiden en op 31 maart in Bibelot te Dordrecht. De finalisten krijgen allemaal een workshop van ervaren muzikanten en gaan aan de slag met de bewerking van een Nederlandstalig gedicht. De muzikale versies van het gedicht worden gespeeld tijdens de finale op 19 mei in Nighttown te Rotterdam. Er wordt dan gestreden om o.a. geldprijzen, studiotijd, cd's en workshops van een favoriete artiest naar keuze. In het Paard van Troje zijn te zien: Host: Daniƫl Dee Francium (Den Haag) - Hiphop Democrasea? (Wageningen) - Metal Mellow Yellow (Den Haag) - Pop/soul Red Shaped (Werkendam) - Rock Reverted (Den Haag) - Poprock Underflow (Den Haag) - Rock/hiphop Wil jij aanstaande vrijdag de voorronde van de Highschool Music Competition in het Paard bezoeken? Doe dan nu mee met de prijsvraag en wie weet win jij wel kaartjes! 3voor12/denhaag geeft in samenwerking met de Zuid Hollandse Popunie 5 x 2 kaarten weg! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande vraag: Hoeveel voorrondes van de Highschool Music Competition vinden er dit jaar plaats? Mail je antwoord voor vrijdagmiddag (17 maart) 14.00 naar hanneke@popunie.nl met als onderwerp HMC prijsvraag 3voor12/denhaag. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. De winnaars krijgen vrijdagmiddag voor 15.00 uur bericht.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag