Maak kans op een meet & greet met Stream of Passion in Paard van Troje Maak kans op een meet & greet met Stream of Passion in Paard van Troje

Win kaarten voor dit concert!

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Maak kans op een meet & greet met Stream of Passion in Paard van Troje

Win kaarten voor dit concert!

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Donderdag 22 juni staat Stream of Passion in het Paard van Troje. Op zich al geweldig natuurlijk. Maar met je toegangskaartje maak je ook nog eens kans op een officiële backstage ‘meet & greet’ met de band na afloop van het concert! Ook mag een beperkt gezelschap aanwezig zijn bij de soundcheck!

Win kaarten voor dit concert!

Het middelpunt van Stream of Passion is de Mexicaanse zangeres Marcela Bovio. Arjen Lucassen was zo onder de indruk van haar aandeel op het laatste Ayreon album ‘The Human Equation’, dat hij de samenwerking nog niet wou beëindigen, De overige bandleden heeft Lucassen, net als Bovio, via internet leren kennen. De drummer en de bassist komen uit Nederland, de pianist komt uit Mexico. De leadgitariste is een in Zweden woonachtige Amerikaanse. Zij mag naast Marcela Bovio schitteren als een van de blikvangers van de band. Zelden treden zulke getalenteerde en geoefende gitaristes in het daglicht. You go girl! Maar goed, dit allemaal terzijde, want het draait natuurlijk allemaal om de muziek. En in dit opzicht is Stream of Passion in zijn opzet meer dan geslaagd. Het is de symfonische kant van Ayreon gecombineerd met de heldere stem van Marcela Bovio. Iedereen die van symfonische rock en van bijzondere zangeressen houdt loopt zonder twijfel warm voor deze band. Donderdag 22 juni speelt Stream of Passion in het Paard van Troje in Den Haag. Heb je een kaartje voor dit concert, dan maak je ook nog eens kans om bij de soundcheck aanwezig te zijn of op een meet & greet met de band! Stuur een mailtje via de link en geef aan wat je voorkeur is en waarom jij vindt dat jij er recht op hebt. Heb je nog geen kaarten voor dit concert?? Beantwoord de volgende vraag en maak kans om gratis naar dit concert te kunnen: 'Uit welk land komt, Alejandro Millán, de pianist van Stream Of Passion?' Stuur jouw antwoord via de link "prijsvraag" en wie weet ben jij er op 22 juni bij! Paard van Troje: STREAM OF PASSION + support Norush Symfonische rock / zaal open 19:30, aanvang 20:30 / € 15,- (ex. servicekosten)
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag