EP-presentatie De Nieuwe Vrolijkheid presenteert in Paard Podiumcafé EP-presentatie De Nieuwe Vrolijkheid presenteert in Paard Podiumcafé

We Are John Wayne opgenomen in Sahara studios

, Peter Opde Plaats,

EP-presentatie De Nieuwe Vrolijkheid presenteert in Paard Podiumcafé

We Are John Wayne opgenomen in Sahara studios

Peter Opde Plaats, ,

We Are John Wayne is de titel van de eerste EP van de band De Nieuwe Vrolijkheid. Hij wordt op woensdag 21 september gepresenteerd in het Paard Podiumcafé aan de Prinsegracht.

We Are John Wayne opgenomen in Sahara studios

We Are John Wayne is de titel van de eerste EP van de band De Nieuwe Vrolijkheid. Hij wordt op woensdag 21 september gepresenteerd in het Paard Podiumcafé aan de Prinsegracht. Mauro, Natasha, Pim en Vincent, beter bekend als De Nieuwe Vrolijkheid, namen We Are John Wayne op onder toeziend oog van Henk Koorn in zijn Sahara Studios. De EP is nu al gratis te downloaden via de website van Dying Giraffe Recordings. In Nederland wordt de EP uitgebracht onder een creative commons license door Dying Giraffe en in Engeland door Native Records. De Nieuwe Vrolijkheid verschijnt binnenkort ook op diverse compilatie-cd's binnen en buiten Europa. Het optreden op 21 september begint om 23.00 uur. De Nieuwe Vrolijkheid zal behalve de nummers van de EP ook wat nieuw materiaal brengen. We Are John Wayne kost deze avond € 5 en wordt aangeboden in een speciaal verrassingspakket. Wie op deze datum niet aanwezig kan zijn, kan De Nieuwe Vrolijkheid tijdens de Haagse Pop Week zien op donderdag 20 oktober in de Bazart. Daar treedt de band op samen met The Rocco’s en Facewreck onder de veelzeggende titel Haags Lawaai.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag