Win kaarten voor één van Vlaanderens beste singer/songwriters Win kaarten voor één van Vlaanderens beste singer/songwriters

Admiral Freebee concerteert in het Paard van Troje

, Cok Jouvenaar,

Win kaarten voor één van Vlaanderens beste singer/songwriters

Admiral Freebee concerteert in het Paard van Troje

Cok Jouvenaar, ,

Vrijdag 14 oktober is het moeilijk kiezen voor de Haagse popliefhebber. In de Grote Zaal van het Paard van Troje speelt De Dijk. In het Nutshuis aan de Riviervismarkt gaat de opening van de Haagse Pop Week van start met The Peptones en Rosie en in de Kleine Zaal van het Paard kunnen we genieten van Admiral Freebee. 3voor12/denhaag geeft 2 x 2 kaarten weg voor dit concert.

Admiral Freebee concerteert in het Paard van Troje

Vrijdag 14 oktober is het moeilijk kiezen voor de Haagse popliefhebber. In de Grote Zaal van het Paard van Troje speelt De Dijk. In het Nutshuis aan de Riviervismarkt gaat de opening van de Haagse Pop Week van start met The Peptones en Rosie en in de Kleine Zaal van het Paard kunnen we genieten van Admiral Freebee. 3voor12/denhaag geeft 2 x 2 kaarten weg voor dit concert. Momenteel toert deze Vlaamse singer/songwriter, die in werkelijkheid Tom van Laere heet, door de Benelux. In maart bracht hij zijn tweede album uit, Songs. Voor de opnames verkaste hij tijdelijk naar Los Angeles. Het album gaat verder waar het debuut ophield. Begonnen als talentvol tennisser besloot Tom van Laere op jonge leeftijd het racket te verruilen voor de gitaar. Met muziek in het verlengde van die van Bob Dylan en Neil Young brak Admiral Freebee in 2000 door toen hij de tweede prijs won bij de Humo Rock Rally. Toch duurde het tot 2003 voordat er een album in de schappen lag. Zijn debuut wordt omschreven als een bonte verzameling van liedjes die het genre singer/songwriter meer dan overstijgt, van stadionrock tot countrypop. Voor zijn tweede album Songs maakte Admiral Freebee opnames in The Village Recorder in Los Angeles. Achter de knoppen zat John Hanlon, bekend van zijn werk met Neil Young & Crazy Horse. Zowel op het album als op het podium wordt Tom van Laere terzijde gestaan door muzikanten die werkten met Morrissey, Red Hot Chili Peppers, Alanis Morissette en Chris Cornell. Op vrijdag 14 oktober geeft Admiral Freebee een concert in de Kleine Zaal van het Paard van Troje. De entree is € 10. 3voor12/denhaag geeft 2 x 2 kaarten weg voor degene die het antwoord weet op de volgende vraag. Waar komt de naam Admiral Freebee vandaan? Mail het antwoord voor donderdag 13 oktober 2005 naar info@hamuse.nl en wie weet maak jij kans op een setje van twee kaartjes.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag