Win een entreebewijs voor de finale van de Haagse Popweek 2005 Win een entreebewijs voor de finale van de Haagse Popweek 2005

3voor12/denhaag geeft 3 x 2 kaartjes weg

, Cok Jouvenaar,

Win een entreebewijs voor de finale van de Haagse Popweek 2005

3voor12/denhaag geeft 3 x 2 kaartjes weg

Cok Jouvenaar, ,

Vanavond strijkt de Haagse Popweek neer op de Grote Markt. Bands als Asrai, Les Professeurs en The Palookas spelen op één van de vier locaties. Vrijdag 21 oktober is de grote finale van deze muzikale week. 3voor12/denhaag heeft drie setjes van twee entreekaarten in de aanbieding.

3voor12/denhaag geeft 3 x 2 kaartjes weg

Vanavond strijkt de Haagse Popweek neer op de Grote Markt. Bands als Asrai, Les Professeurs en The Palookas spelen op één van de vier locaties. Vrijdag 21 oktober is de grote finale van deze muzikale week. 3voor12/denhaag heeft drie setjes van twee entreekaarten in de aanbieding. Afgelopen vrijdag 14 oktober ging de Haagse Popweek feestelijk van start met de opening van het Nutshuis en de lancering van de Haagse Pop Server. The Peptones, Rosie en Mala Vita bezorgden het publiek een geweldige avond. In het weekend zorgde de Groen Gele Click in de Bazart voor een feestje en gisteravond speelde Nicad in café Den Heeren het dak eraf. Aanstaande vrijdag 21 oktober is de grote finale van de Haagse Popweek in het Paard van Troje. In de Kleine Zaal worden de Haagse Pop Prijzen uitgereikt, muzikaal omlijst door onder andere The Icons. In het podiumcafé strijden Grid, Gemstone, No Comment en Naked om de felbegeerde Ramonaaa Awards. Maar in het middelpunt staan deze avond The Peptones, Can_of_be, Suburbs, Atombox, 2Times, R.o.o.o.m. en dj Kamisetti & dj Naem, zij treden op in de Grote Zaal. Een entreekaartje voor deze Haagse avond kost € 7,50. De aanvang is 20.00 uur. Jij kan hier gratis bij zijn, als je het antwoord weet op de volgende vraag. In welk jaar werd voor het eerst de Haagse Popweek georganiseerd? Je kunt het antwoord tot donderdag 20 oktober mailen naar info@hamuse.nl. Wie weet kan jij straks gratis genieten van de finale.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag