Super Fertile Sisters, Abstract Dialect, No Comment en Immens op Plein Open Super Fertile Sisters, Abstract Dialect, No Comment en Immens op Plein Open

Vijfde act wordt volgende week bekend gemaakt

, Cok Jouvenaar / Foto's: Ron van Varik,

Super Fertile Sisters, Abstract Dialect, No Comment en Immens op Plein Open

Vijfde act wordt volgende week bekend gemaakt

Cok Jouvenaar / Foto's: Ron van Varik, ,

Het niveau van de vier voorrondes van Plein Open was zeer hoog. Immens heeft de laatste voorronde van Plein Open gewonnen en staat op de elfde editie van dit festival. Ook Super Fertile Sisters, Abstract Dialect en No Comment zullen spelen op de Grote Markt. Volgende week zal hier een vijfde winnaar aan toegevoegd worden.

Vijfde act wordt volgende week bekend gemaakt

Super Fertile Sisters, Abstract Dialect, No Comment en Immens zullen spelen op Plein Open 2005. Dit jaar zal het festival plaatsvinden op de Grote Markt, midden in het centrum van Den Haag op 30 juli. Het is de tweede keer dat het festival van lokatie verplaatst. De oorsprong van dit festival ligt op het Plein maar verhuisde in 1996 naar het Spuiplein. Daar zijn negen edities van dit festival gehouden. Immens won de vierde voorronde van Plein Open van de bands Joyfalds en Grid. De formatie Footsweep heeft voor deze voorronde af moeten zeggen. De gitarist heeft deze middag een ongeluk gehad. Omdat het niveau van de optredende bands tijdens deze voorrondes erg hoog was, heeft de organisatie besloten nog een vijfde en extra voorronde eraan vast te plakken. Uit alle vier de voorrondes zal één band gekozen worden voor de zogenaamde Wild Card. Hier zal weer een winnaar naar voren komen die ook zal spelen op Plein Open 2005. De namen van de vier bands die op deze vijfde en extra voorronde zullen spelen hoopt de organisatie snel bekend te maken. Tevens zal in de loop van deze maand de rest van het programma van de elfde Plein Open bekend worden gemaakt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag