Win een gesigneerd exemplaar van ‘Write down your little name…’ Win een gesigneerd exemplaar van ‘Write down your little name…’

Gratis naar de ep-presentatie van Grechko’s Doll in Club One Four

, Cok Jouvenaar,

Win een gesigneerd exemplaar van ‘Write down your little name…’

Gratis naar de ep-presentatie van Grechko’s Doll in Club One Four

Cok Jouvenaar, ,

Dat Club One Four is meer dan een danceclub alleen. Regelmatig speelde hier bands en was One Four één van de locaties tijdens het benefiet voor Azië, afgelopen januari. Aankomende zondag 13 maart presenteert de Hypnoize formatie Grechko’s Doll hun nieuwe ep. Write down your little name… heet deze kleinood. 3voor12/denhaag geeft drie gesigneerde exemplaren weg.

Gratis naar de ep-presentatie van Grechko’s Doll in Club One Four

Zondag 13 maart presenteert het Hypnoize kwartet Grechko’s Doll hun nieuwe ep. Write down your little name…heet dit schijfje. De plaats van handeling is Club One Four aan de Prinsegracht in Den Haag. Deze club heeft zich meerdere malen bewezen een perfecte plek te zijn voor dit soort dingen. Tijdens het benefietfestival voor Azië in januari jongstleden, was Club One Four één van de locaties. De mannen van Grechko’s Doll hebben zichzelf goed in de picture gespeeld. De band was onder meer te gast op Waterpop, de finale van de Haagse Pop Week, tijdens de Gentse feesten, op Metropolis, in de Popronde en op State X-New Forms. Aanstaande zondag is de presentatie van hun tweede ep. Hier wordt Grechko’s Doll terzijde gestaan door Atombox en Needle and the Pain Reaction. Atombox mag ook geen onbekende zijn in de haagse popscene. Dit kwartet won elk denkbare bandwedstrijd van de Rockgames tot de KoninginneNach bandverkiezing. De tweede band Needle and the Pain Reaction is afkomstig uit het Belgische Gent. Dat belooft weer een flink staaltje Belgenpop te worden op deze zondagavond. Tussen de bands door zal DJ Kipkillah de muziek verzorgen. Deze Haagse underground grootheid zal ook de muziek tijdens de afterparty voor zijn rekening nemen. Een entreebewijs voor deze avond is 5 euro. Maar dan ben je gelijk in het bezit van de nieuwe ep van Grechko’s Doll ‘Write down your little name…’. 3voor12/denhaag geeft je de kans hier gratis bij te zijn en in het bezit te komen van een gesigneerde ep. Het enige wat je moet doen is de volgende vraag te beantwoorden. "Op de vorige ep ‘You´re the sweetest cup of tea and I´ll serve you right’, werd de titel bezongen in een van de nummers, welke?" Weet jij het antwoord? Mail deze voor vrijdag 11 maart naar info@hamuse.nl De winnaars krijgen bericht. Ep-presentatie ‘Write down your little name…’. Grechko’s Doll + support: Atombox, Needle and the Pain Reaction en DJ Kipkillah. Zondag 13 maart in Club One Four Aanvang 20.00 uur, entree 5 euro (+ gratis ep).
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag