Stork On Air in het teken van de Grote Prijs van Zuid Holland Stork On Air in het teken van de Grote Prijs van Zuid Holland

Any en Vegas For Millions te gast in de Radio West Studio

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Stork On Air in het teken van de Grote Prijs van Zuid Holland

Any en Vegas For Millions te gast in de Radio West Studio

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Vrijdag 8 april vindt in het Rotterdamse Waterfront de finale van de Grote Prijs van Zuid Holland categorie bands plaats. Grechko’s Doll is de enige band die Den Haag vertegenwoordigd. Andere kanshebbers zijn ondermeer Any en Vegas For Millions. Beide bands komen aanstaande vrijdag 1 april spelen in de studio van Radio West.

Any en Vegas For Millions te gast in de Radio West Studio

Op vrijdag 8 april vindt de finale van de Grote Prijs van Zuid Holland categorie bands plaats in het Rotterdamse Waterfront. Kitty Contana, All for Nothing, Zundapp, Grechko’s Doll, Vegas for Millions en Any zijn de zes finalisten. De laatste twee bands zullen een portie komen rocken in de Stork On Air studio aanstaande vrijdag 1 april. Vegas For Millions is een eigentijdse Powerpopband afkomstig uit Schiedam. De songs zijn kenmerkend doordat deze al snel niet meer uit je hersenpan verdwijnen. Een perfecte mix tussen de hedendaagse rock, maar ook knipogend naar de grote bands van vroeger. Hun tweede single ‘Your badge is on fire’ op zak. Binnenkort duikt Vegas For Millions de studio in met niemand minder dan Henk Koorn van Hallo Venray. Het trio Any bracht in november 2003 haar eerste demo Anywhere but here’ uit. Waardering voor de muzikale koers van de band blijkt onder andere uit de plaats in de jaarfinale van de 3FM Buzz-award. De muziekstijl van dit trio laat zich omschrijven als intens, emotioneel, beukend, subtiel, psychedelisch, groovend, rocked. De storks maken aanstaande vrijdag kennis met beide bands. Verder wordt er telefonisch contact gezocht met Waterfront Rotterdam. Alwaar Projectleider GPZH, Natalia Stijger aanwezig is. In Waterfront is de finale van de Grote Prijs van Zuid Holland categorie Dance in volle gang. De zes finalisten 2times, Cone & Jazzper, DJ Louis, Happy Avenue, Red Squar en Tonatics strijden om de felbegeerde hoofdprijs. De Storks zullen Natalia Stijger vragen over het wel en wee en de toekomst van de GPZH. Stork on Air, iedere vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur op Radio West. Te ontvangen via de ether op 89.3 FM en via de kabel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag