Punk van het Talent Event en aandacht voor jonge verkeersslachtoffers in Stork On Air Punk van het Talent Event en aandacht voor jonge verkeersslachtoffers in Stork On Air

Marloes met begeleiding van piano en acoustische gitaren maar Trashcan Herous gaat voluit

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Punk van het Talent Event en aandacht voor jonge verkeersslachtoffers in Stork On Air

Marloes met begeleiding van piano en acoustische gitaren maar Trashcan Herous gaat voluit

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Vrijdag 18 maart biedt het radio West programma Stork On Air weer twee uitersten. Ex-Lianan Shee zangeres Marloes zal single ‘why’ live ten gehore brengen. Ook aandacht voor het project ‘< 19 Talent Event’. Medeorganisator Herbert Boerendonk is te gast samen met de punkband Trashcan Herous.

Marloes met begeleiding van piano en acoustische gitaren maar Trashcan Herous gaat voluit

De jonge Haagse punkband Trashcan Herous is te gast in het eerste uur van Stork On Air op vrijdag 18 maart. Deze jonge band heeft zich als eerste aangemeld voor de talentenjacht < 19 Talent Event. Het <19 Talent Event is een nieuw evenement voor jong muzikaal talent uit de regio Haaglanden. Als je deze wedstrijd wint krijg je 500 euro en drie Haagse popfestivals aangeboden. Op vrijdag 10 juni 2005 wordt in het gebouw van het Dalton Den Haag aan de Aaronskelkweg een muzikantendag gehouden onder de zelfde titel. Tijdens deze dag zullen tientallen workshops, lezingen, demonstraties, interviews en optredens gaan plaatsvinden. Voorafgaand aan deze muzikantendag wordt een talenjacht gehouden voor jonge bands. De medeorganisator van dit nieuwe project Herbert Boerendonk komt vertellen over het wel en wee van deze talentenjacht. In het tweede uur zal de zangeres Marloes van Elswijk (ex Lianan Shee) drie nummers komen zingen. Dit onder begeleiding van een piano en twee acoustische gitaren. Natuurlijk zal Marloes haar laatste single Why ten gehore brengen. Deze single werd onlangs uitgebracht door Stacey records. Het nummer Why is opgenomen in het kader van ‘Team Alert’ een project ter voorkoming van (jonge) verkeersslachtoffers. Stork on Air, iedere vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur op Radio West. Te ontvangen via de ether op 89.3 FM en via de kabel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag