Prijswinnaars en voorproefje Haganum Festival in Stork on Air Prijswinnaars en voorproefje Haganum Festival in Stork on Air

Tonedeff en PackFM, Jaap de Jonckheere, Anderson en Charlie Dée op Radio West

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Prijswinnaars en voorproefje Haganum Festival in Stork on Air

Tonedeff en PackFM, Jaap de Jonckheere, Anderson en Charlie Dée op Radio West

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Uitgebreid aandacht voor het Haganum Festival in Stork on Air. Winnares Charlie Dée van de Grote Prijs geeft alvast een voorproefje van haar optreden op dit festival van zaterdag 9 april.

Tonedeff en PackFM, Jaap de Jonckheere, Anderson en Charlie Dée op Radio West

Aanstaande vrijdag 25 maart in het Radio West programma Stork on Air uitgebreid aandacht voor het Haganum Festival in Stork on Air. Winnares Charlie Dée van de Grote Prijs geeft alvast een voorproefje van haar optreden op dit festival van zaterdag 9 april. Het zal duidelijk zijn waarom zij deze felbegeerde prijs heeft gewonnen. Verder zullen de storks even praten met de organisatoren van een unieke Hiphop party in Delft. Twee rapacts uit de VS treden vanavond op in Speakers. Tonedeff en PackFM geven een exclusieve show. In het tweede uur van Stork on Air presenteert het electroakoestisch duo, Anderson hun nieuwe plaat. Het duo is al betiteld als publiekslieveling bij de Grote Prijs van Nederland. Aan het eind van het programma zullen de Storks nog exclusieve live-opnames draaien van sessies in de Minervaboot in Scheveningen. De nestors van de Haagse popscene, ondermeer Rinus Gerritsen van de Folden Earring, Polle Eduard en Hans Vermeulen treden daar maandelijks op. Organisator Jaap de Jonckheere (ex-Urban Heroes) vertelt wat er volgende week op het programma staat. Reden genoeg om te luisteren naar Stork on Air, van 19.00 tot 21.00 uur op Radio West. Te ontvangen via de ether op 89.3 FM en via de kabel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag