Powertrio presenteert eerste demo en Funkateers zetten de boel op stelten op Stork On Air Powertrio presenteert eerste demo en Funkateers zetten de boel op stelten op Stork On Air

Win een gesigneerde cd van Grid en woon de cd presentatie bij op Radio West

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Powertrio presenteert eerste demo en Funkateers zetten de boel op stelten op Stork On Air

Win een gesigneerde cd van Grid en woon de cd presentatie bij op Radio West

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Vrijdag 11 maart beloofd een gedenkwaardige radioavond te worden. Niet alleen aandacht voor Upperfloor & Narda, Grechko’s Doll en Rare Groove Orchestra. Ook Grid komt langs. Het trio komt hun demo ‘Someone To Arrive’ live met publiek presenteren. 3voor12/denhaag geeft in samenwerking met Grid, drie gesigneerde exemplaren weg en geeft je de gelegenheid om deze presentatie bij te wonen.

Win een gesigneerde cd van Grid en woon de cd presentatie bij op Radio West

Vrijdag 11 maart biedt Stork On Air weer een gevarieerd programma. Mark van Dijk van Grechko’s Doll komt langs en vertelt over de EP presentatie van zijn band, aanstaande zondag 13 maart in Club One Four. Daar wordt de nieuwe demo van de mannen van Grechko’s Doll ‘Write down your little name…’ ten doop gehouden. Wie van funk en jazz houd kan ook zijn hart ophalen. Het kwartet Rare Groove Orchestra komt de fundering van het radio West gebouw op scherp zetten met een stukje ultieme dansbare funk. Afgelopen februari gaf de band een optreden in het Paard Podiumcafé. Als speciale gast hadden de heren, Kofy Brown uitgenodigd. Samen met deze soulster liet het Rare Groove Orchestra een onuitwisbare indruk achter. Als extra gasten komen Upperfloor & Narda even langs. Sinds hun podiumdebuut tijdens het benefiet voor Azië in Club One Four zijn de dichteres en Saxofoniste niet meer te houden. Het tweetal is al gevraagd om te spelen op het Haganum festival in april. Op Stork On Air krijgen we een voorproefje te horen van dit bijzondere duo. Dat is nog niet alles deze vrijdagavond op Stork On Air. Het powertrio Grid presenteert hun demo ‘Someone To Arrive’ geheel live met publiek. De band was al eerder te gast bij RTV Rijswijk, maar vrijdag vind de officiële release van dit schijfje plaats. De band heeft niets te klagen over aandacht. De laatste maanden gonst het van de geruchte over deze drie heren met de naam Grid. Grid mag zich terecht een nieuwe belofte noemen. Daarom geeft het trio drie gesigneerde exemplaren van ‘Someone To Arrive’ weg. Het enige wat je moet doen is de volgende vraag beantwoorden. “Noem drie bands waar de leden van Grid ooit deel van uitmaakte?” Weet je het juist antwoord? Mail deze voor vrijdag 11 maart 15.00 uur naar storkonair@rtvwest.nl. Je maakt niet alleen kan op een gesigneerd exemplaar van de demo. Bij het juiste antwoord mag je ook de demo presentatie bijwonen aanstaande vrijdag in de studio van Radio West. Stork on Air, van 19.00 tot 21.00 uur op Radio West. Te ontvangen via de ether op 89.3 FM en via de kabel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag