Paard van Troje Podiumcafé weer locatie voor de Ramonaaa-award Paard van Troje Podiumcafé weer locatie voor de Ramonaaa-award

Wie wordt de opvolger van de Stud Muffins

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Paard van Troje Podiumcafé weer locatie voor de Ramonaaa-award

Wie wordt de opvolger van de Stud Muffins

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Tijdens de finale van de Haagse Pop Week vorig jaar ging onze Haagse belofte de Stud Muffins met de hoofdprijs naar huis. Het vijftal won de eerste Ramonaaa-award. Een Award voor de beste akoestische performance in regio Haaglanden. Dit jaar krijgt de Ramonaaa-award een vervolg in de vorm van vier voorrondes en één finale. Deze finale is weer tijdens het slot van de Haagse Pop Week.

Wie wordt de opvolger van de Stud Muffins

De succesvolle eerste editie van de Ramonaaa-award krijgt een vervolg. Vorig jaar tijdens de finale van de Haagse Pop Week gingen de Stud Muffins met de hoofdprijs naar huis. In het Paard van Troje café gaf het vijftal het beste akoestische optreden van de avond. Ook dit jaar is er weer een Ramonaaa-award. De locatie is wederom het Paard van Troje Podiumcafé. Nieuw dit jaar zijn de voorrondes, welke worden gehouden op de derde donderdag van juni, juli, augustus en september. Er zullen dan steeds drie bands tegen elkaar strijden om een plek in de finale, die evenals vorig jaar tijdens het slot van de Haagse Popweek plaatsvindt. De eerste negen deelnemers van de voorronde zijn bekend. Alle deelnemende bands hebben al gespeeld op RTV Rijswijk in het programma Ramonaaa. Tijdens de eerste voorronde op 16 juni zullen de Nederlandstalige formatie Kanis, de jonge mannen van No Comment en de rockers van Vertigo spelen. 21 juli spelen ieder geval de formatie rond Arie Spaans, Naked en Soapstone. 18 augustus staan de rockformatie Gemstone, Oceandrive en de formatie Piepschuim op het programma. En op 15 september staat de band GreendiVe op het smalle podium aan de Prinsegracht. Er zullen nog drie bands toegevoegd worden aan deze line up. Te weten één band op de 21ste juli en twee bands op 15 september. Bands die interesse hebben om mee te doen aan de voorronde van deze Ramonaaa Award kunnen tot 1 april een demo en bio opsturen naar; Ramonaaa, Van Bylandtstraat 158, 2562 GE Den Haag. Over het prijzenpakket is op dit moment nog niets bekend. Vorig jaar bestond dit uit enkele (festival)optredens en radiopromotie op zowel RTV Rijswijk als Midvliet FM. Het streven is hier dit jaar iets origineels aan toe te voegen. Het Paard van Troje Podiumcafé betaalt alle bands een onkostenvergoeding.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag