De bel voor de laatste ronde voor het Paard van Troje en Silly Symphonies De bel voor de laatste ronde voor het Paard van Troje en Silly Symphonies

Maken Haagse clubs kans op de Revu's Nachttempel Award 2005?

, Redactie 3voor12 Den Haag,

De bel voor de laatste ronde voor het Paard van Troje en Silly Symphonies

Maken Haagse clubs kans op de Revu's Nachttempel Award 2005?

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Het Paard van Troje en Silly Symphonies zijn enkele weken geleden genomineerd voor Revu's Nachttempel Award 2005. Een vakjury van 150 kenners van de uitgaansscene heeft uit alle clubs van Nederland de nominaties gekozen. Het Paard van Troje en Silly Symphonies aan de Grote Markt zijn twee van de tien genomineerden. Op dinsdag 5 april zal de winnaar van Revu's Nachttempel 2005 live bekend worden gemaakt op 3FM.

Maken Haagse clubs kans op de Revu's Nachttempel Award 2005?

Het Paard van Troje aan de Prinsegracht en Silly Symphonies aan de Grote Markt zijn enkele weken geleden genomineerd voor Revu's Nachttempel Award 2005. Wat houdt dit precies in? Een vakjury van 150 kenners van de uitgaansscene heeft uit alle clubs van Nederland de nominaties gekozen. De volgende tien clubs zijn genomineerd: * Bitterzoet (Amsterdam) * Club 11 (Amsterdam) * Silly Symphonies (Den Haag) * Hotel Arena (Amsterdam) * Jimmy Woo (Amsterdam) * Now & Wow (Rotterdam) * Off Corso (Rotterdam) * 't Paard van Troje (Den Haag) * Panama (Amsterdam) * Paradiso (Amsterdam) Het woord is nu aan het uitgaanspubliek; via www.nachttempel.nl kan tot en met 30 maart een ieder maximaal een keer per week een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete club! Op dinsdag 5 april zal de winnaar van Revu's Nachttempel 2005 live bekend worden gemaakt op 3FM. Behalve de Award ontvangt de winnende club een geldprijs van € 15.000,-. Dit is een budget ter organisatie van het Nachttempelfeest 2005 in de winnende club. Het was afgelopen week voortdurend stuivertje wisselen aan kop. Paard van Troje, Panama en Now&Wow lijken in een bloedstollende eindsprint deze week te gaan uitmaken wie de Nachttempel 2005 wint en met de hoofdprijs van € 15.000,- aan de haal gaat. Wil jij dat één van deze Haagse uitgaansgelegenheden er met de buit ervandoor gaat en een ‘echt’ Nachttempelfeest organiseert? Laat dan je stem horen op de website van nachttempel.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag