Win een London City Spitfire bij concert van Blues Explosion Win een London City Spitfire bij concert van Blues Explosion

Bijzondere actie van Vanilla Musicstore en het Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Win een London City Spitfire bij concert van Blues Explosion

Bijzondere actie van Vanilla Musicstore en het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Op maandag 18 juli staan de heren van Blues Explosion op de planken van het Paard van Troje. Speciaal voor dit concert heeft Vanilla Musicstore in samenwerking met het Paard een bijzondere actie op poten gezet. Na dit concert wordt er een elektrische gitaar verloot. Niet zomaar één, maar een London City Spitfire.

Bijzondere actie van Vanilla Musicstore en het Paard van Troje

Op maandag 18 juli staat de formatie Blues Explosion in het Paard van Troje. Deze band heette tot voor kort Jon Spencer Blues Explosion en staat garant voor een stukje onvervalste dosis trashrock van de bovenste plank. De Jon Spencer Blues Explosion werd 1991 opgericht, nadat de band Pussy Galore ten onderging aan sex, drugs en rock ’n roll. Gitarist Jon Spencer begon dit trashrocktrio met drummer Russel Simins en gitarist Jadah Bauer. Met hun combinatie van rhythm’n’blues, garage, punk, rock en hiphop gooien de heren alweer vijftien jaar hoge ogen op vele podia. Ter gelegenheid van van het concert wat Blues Explosion in het Haagse Paard van Troje op 18 juli is in samenwerking met Vanilla Musicstore een bijzondere actie op poten gezet. Na het concert van Blues Explosion wordt een elektrische gitaar verloot. Niet zomaar een, maar een heuse London City Spitfire. Wat de bezoeker ervoor moet doen? Hij moet het concertkaartje goed te bewaren, want aan het eind van het concert is het kaartnummer tevens het lotnummer voor de trekking van de gelukkige winnaar. Dan wordt het winnende nummer bekend gemaakt en mag de gelukkige eigenaar van het kaartje een gratis London City Spitfire mee naar huis nemen! Maandag 18 juli Blues Explosion featuring Jon Spencer Aanvang 20.30 uur, entree € 16 exclusief lidmaatschap.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag