Tijmen van Wageningen doet gastoptreden bij Immens op Plein Open Tijmen van Wageningen doet gastoptreden bij Immens op Plein Open

“Dit leek ons wel een spontane actie”

, Cok Jouvenaar,

Tijmen van Wageningen doet gastoptreden bij Immens op Plein Open

“Dit leek ons wel een spontane actie”

Cok Jouvenaar, ,

Het gaat goed met de Nederlandstalige band Immens. Na het verschijnen van hun demo ‘Red me’ begin juni wordt Den Haag bestookt met het Immens virus. Geen podium is onopgemerkt gebleven voor dit viertal. Als klap op de vuurpijl zullen de heren acte de presence geven op Plein Open op zaterdag 30 juli. Tijdens dit optreden zal Tijmen van Wageningen van de band Tweak een gastoptreden doen.

“Dit leek ons wel een spontane actie”

Het gaat goed met de Nederlandstalige band Immens. Na het verschijnen van hun demo ‘Red me’ begin juni wordt Den Haag bestookt met het Immens virus. Geen podium is onopgemerkt gebleven voor dit viertal. Als klap op de vuurpijl zullen de heren acte de presence geven op Plein Open op zaterdag 30 juli. Tijdens dit optreden zal Tijmen van Wageningen van de band Tweak een gastoptreden doen. Tijmen en vader Ernst van Wageningen hebben deze demo van Immens geproduceerd. “Tijmen heeft op de demo een paar gitaarsolootjes in gespeeld. Het leek ons leuk om dit ook een keer live te doen.” laat bassist Michiel van Noort weten. “Het is gewoon een leuk idee en het leek ons wel een spontane actie om dit met Plein Open te doen. Hij doet vier nummers mee die middag.” De donderdag voor Plein Open, 28 juli doet Immens een generale repetitie in de Franse Bulldog in Scheveningen. “Daar is ook Tijmen bij aanwezig. We gaan dan kijken hoe het allemaal uitpakt voor Plein Open.” Na Plein Open gaat Immens de regio uit. Dan zullen er optredens volgen in Amsterdam en Rotterdam om aan het einde van het jaar een aantal theater-optredens te doen. Immens op Plein Open Zaterdag 30 juli van 13.45 uur tot 14.15 uur Grote Markt, gratis entree.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag