Nederlandse sixties- en seventiesbands voor het laatst bij elkaar in Uithof Nederlandse sixties- en seventiesbands voor het laatst bij elkaar in Uithof

Laatste acts toegevoegd aan programmering

, Lilian van Dijk,

Nederlandse sixties- en seventiesbands voor het laatst bij elkaar in Uithof

Laatste acts toegevoegd aan programmering

Lilian van Dijk, ,

De grondleggers van de Nederlandse popmuziek komen op zaterdag 17 september voor de laatste keer bij elkaar voor een groot muziekfestival. Zonder twijfel is deze Haagse Beatnach 2005 de laatste kans voor het publiek om de muzikanten die aan de wieg stonden van de Nederlandse popgeschiedenis bij elkaar en vooral met elkaar aan het werk te zien. Deze historische gebeurtenis vindt plaats in de grote concerthal van Sportcentrum De Uithof in Den Haag.

Laatste acts toegevoegd aan programmering

De grondleggers van de Nederlandse popmuziek komen op zaterdag 17 september voor de laatste keer bij elkaar voor een groot muziekfestival. Zonder twijfel is deze Haagse Beatnach 2005 de laatste kans voor het publiek om de muzikanten die aan de wieg stonden van de Nederlandse popgeschiedenis bij elkaar en vooral met elkaar aan het werk te zien. Deze historische gebeurtenis vindt plaats in de grote concerthal van Sportcentrum De Uithof in Den Haag. Aan het festival doen de volgende legendarische Nederlandse acts mee: Mariska Veres (Shocking Blue), Livin' Blues, Andy Tielman, Frans Krassenburg (Golden Earrings), Johnny Lion en Rob Bolland (Bolland & Bolland), Daddy's Act, The Incrowd, Hu & The Hilltops, The Shoes, Crazy Rockers, Diesel, Scarlets, Willy and his Giants, Rudy Bennett Cast, Rene and his Alligators, Polle Eduard en Black Albino's. De groepen Daddy's Act, The Incrowd en Hu & The Hilltops staan daarmee voor het eerst sinds jaren weer op het podium! Gezamenlijk zijn deze artiesten verantwoordelijk voor meer dan honderd hits uit de Nederlandse popgeschiedenis! Al deze songs zullen op zaterdag 17 september ten gehore worden gebracht in De Uithof in Den Haag. De Haagse Beatnach 2005 markeert het feit dat het dit jaar precies 25 jaar geleden is dat in de Haagse Houtrusthallen de eerste Haagse Beatnach plaatsvond. Ook toen trad een groot aantal bekende bands uit de sixties op. Om nog eenmaal stil te staan bij de toenmalige wederopstanding van de Haagse Beat organiseert Little Rock Concerts een nieuwe re√ľnie, waaraan een groot aantal van de artiesten die ook in 1980 al van de partij waren deel zal nemen met enkele aanvullingen uit de jaren zeventig. Kaarten voor de Haagse Beatnach 2005 zijn verkrijgbaar via het Haags Uit Buro en Ticketbox. Dit onderdeel van de Staatsloterij heeft ruim duizend verkooppunten, waaronder alle Free Record Shop filialen. De kaarten zijn ook via de website van Ticketbox te bestellen: www.ticketbox.nl.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag