Di-rect en Sander Kleinenberg op Benefiet Haagse Pop voor Azië Di-rect en Sander Kleinenberg op Benefiet Haagse Pop voor Azië

Line up grootschalig benefiet zondag 23 januari compleet

, Redactie 3voor12 Den Haag,

Di-rect en Sander Kleinenberg op Benefiet Haagse Pop voor Azië

Line up grootschalig benefiet zondag 23 januari compleet

Redactie 3voor12 Den Haag, ,

Het programma van het benefietfestival ‘Den Haag voor Zuid-Oost - De Haagse Popscene voor Azië’ is rond. Het festival geeft een dwarsdoorsnee van de Haagse Pop en biedt een programma voor elk wat wils. Op zondag 23 januari 2005 zal dit benefietfestival gaan plaatsvinden in het Paard van Troje kleine zaal, Café Paard van Troje en One Four. Grote trekkers op dit benefiet DJ Sander Kleinenberg en Di-rect sluiten deze bijzondere avond af.

Line up grootschalig benefiet zondag 23 januari compleet

In het hele land is massaal geld ingezameld voor Azië. Overal in Nederland zijn grote en kleine benefietfestivals. In Den Haag heeft de Haagse Popscene de handen inéén geslagen en een grootscheeps benefietfestival georganiseerd. Op zondag 23 januari 2005 zal het benefietfestival ‘Den Haag voor Zuid-Oost - De Haagse Popscene voor Azië’ gaan plaatsvinden in het Paard van Troje kleine zaal, Café Paard van Troje en One Four. Reeds bekend was dat Smutfish, The Stud Muffins, The Peptones, Vertigo, Dicemen, Spider Rico, Atombox , Leo Gstrein, Elektrovolt en Grechko’s Doll belangenloos zouden optreden.. Het benefietfestival zal worden afgesloten met een optreden van Di-rect en DJ Sander Kleinenberg. Verder is bijzonder dat Easy Meat weer optreed. Het trio is momenteel druk bezig met opnames voor een nieuw album. Speciaal voor deze benefiet actie onderbreken ze hun werkzaamheden in de studio. Tevens gaat er een Supersessie plaatsvinden waar grote coryfeeën uit de Haagse Popscene aan mee zullen werken zoals Hans Vandenburg, Hugo Schneider, Bien Tadema en de Bombita’s. Meer dan veertig muzikanten zullen op deze dag belangeloos optreden voor het goede doel. Vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur geeft dit benefiet een dwarsdoorsnee van de Haagse Pop. Het programma is uiteenlopend van DJ’s tot Rock en van Singer/Songwriters tot Blues. Zowel grote als kleine namen treden op voor giro 555; DJ Remy, Suburbs, Dyzack, Splendid, New Groove Habits, Coup deVillz, Julie Scott, Cooper, Nuclear Family, Mental Marble, DJ Remski, Firefly en The Christiansen LivinBlues Experience zijn slechts enkele namen. Ook is er een podium waar het gesproken woord de hoofdrol speelt. In de bovenzaal van Club One Four zullen singer/songwriters worden afgewisseld door voordracht en poëzie. Na 19.00 uur zal dit podium muzikaal worden afgesproken door de bands Propeller, Gemstone en een uitgebreide sessie met de Instant band van drummer Rob Boshuizen. Zondag 23 januari 2005, Den Haag voor Zuid-Oost - De Haagse Popscene voor Azië. Paard Podiumcafé, Paard van Troje en One Four. Aanvang 15.00 uur tot 23.00 uur. Entree 10 euro. Dit benefietfestival is mede mogelijk gemaakt door: Paard Podiumcafé, Paard van Troje, One Four, DeltaHage bv, A-Design, Vanilla Music, Rock Palace, Haags Pop Centrum, Bob Fierant (Grolsch), Hans Strik, Marmelade en Marianne de Vin.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag