Kwootjesvolk met Eric Corton, Hans Vandenburg en Johnny Lion Kwootjesvolk met Eric Corton, Hans Vandenburg en Johnny Lion

"Het is de muziek die telt. En die overtuigt."

, Gerard van den IJssel,

Kwootjesvolk met Eric Corton, Hans Vandenburg en Johnny Lion

"Het is de muziek die telt. En die overtuigt."

Gerard van den IJssel, ,

De redactie van 3VOOR12/Den Haag speelt leentjebuur bij andere media en noteerde een aantal bijzondere uitspraken door en over Haagse artiesten.

"Het is de muziek die telt. En die overtuigt."

De redactie van 3VOOR12/Den Haag speelt leentjebuur bij andere media en noteerde een aantal bijzondere uitspraken door en over Haagse artiesten. "De mensen kunnen het krijgen zoals ze hebben willen. Als het publiciteit oplevert dat we drie keer uit elkaar zijn geweest, dan doen we dat toch?" Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo) past zich graag aan (Aloha). "Gillende dames van bijzonder jonge leeftijd zullen op Bospop niet de hoofdmoot van de toeschouwers uitmaken, waardoor Di-rect voor eens en voor altijd de kans krijgt om zich ook voor een serieus en kritisch publiek te bewijzen." Di-rect mag opnieuw examen doen (Bospop-festivalkrant). "Het zijn wannabe bands, ze willen lijken op Engelse of Amerikaanse acts. Kane bijvoorbeeld, hartstikke goed wat die jongens doen, maar in het buitenland zit niemand erop te wachten." Kopna Kopna is niet bang voor concurrentie bij haar buitenlandse avonturen (Fret). "Over Tacker is het makkelijk cynisch en bevooroordeeld doen. Maar dat zou niet eerlijk zijn, want het is de muziek die telt. En die overtuigt." Eric Corton en zijn Haagse muzikanten overtuigen (Oor). "Je wilt de mensen die achteraan op het veld staan ook bereiken. We doen daarom niet moeilijk en spelen lekker bekende nummers, maar ook een paar nummers van '1974' het laatste album." Robert-Jan Stips weet wat het Parkpop publiek verwacht van de Nits (De Posthoorn). Hay was makkelijk te benaderen. Hij zei: 'Koop een fles whisky, dan kom ik eraan'." Arjen Lucassen (Ayreon) over zijn medewerking met Barry Hay van de Golden Earring (Aloha). "Als hier geen markt voor is weet ik het ook niet meer." Frezno Falls lijkt dan toch te gaan doorbreken (Oor). "De alleskunner uit Den Haag is absoluut de beste vocalist uit het begin van de jaren zestig." Het verzamelalbum van Johnny Lion krijgt nog steeds goede recensies (Fret).
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag