3VOOR12/Den Haag geeft weg: 3X2 vrijkaarten voor Popa Chubby 3VOOR12/Den Haag geeft weg: 3X2 vrijkaarten voor Popa Chubby

Amerikaanse bluesgitarist eert Jimi Hendrix

, Gerard van den IJssel,

3VOOR12/Den Haag geeft weg: 3X2 vrijkaarten voor Popa Chubby

Amerikaanse bluesgitarist eert Jimi Hendrix

Gerard van den IJssel, ,

In popcentrum De Boerderij in Zoetermeer wordt donderdag 2 september a.s. een uniek concert gegeven door de Amerikaanse gitarist Popa Chubby. Het optreden, onder de titel 'A Special Guitar Night', zal volledig in het teken staan van de muziek van de in 1942 geboren en in 1970 overleden gitarist Johnny Allen Hendrix, beter bekend als Jimi Hendrix.

Amerikaanse bluesgitarist eert Jimi Hendrix

In popcentrum De Boerderij in Zoetermeer wordt donderdag 2 september a.s. een uniek concert gegeven door de Amerikaanse gitarist Popa Chubby. Het optreden, onder de titel 'A Special Guitar Night', zal volledig in het teken staan van de muziek van de in 1942 geboren en in 1970 overleden gitarist Johnny Allen Hendrix, beter bekend als Jimi Hendrix. Onder bluesliefhebbers is de als Ted Horowitz geboren Amerikaanse gitarist Popa Chubby al jaren een bekend fenomeen. De honderdzestig kilo wegende bluesgitarist brengt al ruim tien jaar CD's uit waarop de invloed van Hendrix duidelijk hoorbaar is. Chubby laat zich verder beïnvloeden door acts als Sly & the Family Stone en Eric Clapton. Bij het komende tributeconcert krijgt hij versterking van Walter Latupeirissa (Snowy White) op bas en Juan van Emmerloot op drums. Voor aanvang van het optreden wordt uniek filmmateriaal van Jimi Hendrix vertoond. 3VOOR12/Den Haag geeft drie keer twee vrijkaarten weg voor deze concertavond in De Boerderij. Wil jij erbij zijn? Stuur dan een email naar info@hamuse.nl en vertel ons wat jij bijzonder vindt aan de muziek van Jimi Hendrix. Inzenden kan tot zondag 29 augustus 12.00 uur. Snel daarna staan de namen van de winnaars van de vrijkaarten op deze site.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag