Curated start grootste tour met John Joseph Brill en Kawala

Op 2 december in De Avenue Breda

Aankondiging: Daniël Hereijgers ,

Curated organiseert intieme concerten met artiesten die op het punt staan door te breken. Denk aan shows in knusse huiskamers, prachtige kerken en andere unieke locaties. Voor de grootste Curated-tour tot nu toe komen John Jospeh Brill en Kawala over uit Engeland en op 2 december spelen zij in De Avenue.

Curated, geesteskind van Bredanaar Joep van Leijsen, organiseerde de afgelopen tweeëneenhalf jaar ruim veertig shows verspreid over het hele land. Van 1 t/m 7 december is er de grootste Curated-tour tot nu toe, met de Britse singer-songwriter John Joseph Brill (7 Layers Festival, support shows voor Daughter en Bear’s Den) en het Londense indie-folk duo Kawala. De tour gaat langs de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Breda, in De Avenue op 2 december.

Oud frontman John Joseph Brill van de Londense folkband Burning Beards besloot naar Liverpool te verhuizen en solo verder te gaan. Curated roemt zijn ontwapenende stem. John Joseph Brill speelde de afgelopen jaren in het voorprogramma van o.a. Daughter, en Bear’s Den en stond op festivals als Reading en Reeperbahn. In Nederland nodigde Dotan hem persoonlijk uit voor de eerste editie van het 7 Layers Festival.

Kawala is super vers, nog niet te vinden op Spotify en voor het eerst in Nederland om shows te spelen. Volgens Curated is het opgewekte folk duo Kawala uit Londen, zanger Jim Higson en gitarist Daniel McCarthy langzaamaan op organische wijze aan het uitgroeien tot een van de lievelingetjes van de Londense muziekwereld. Al nieuwsgierig geworden?

De deuren van De Avenue bovenzaal gaan op 2 december om 20:00 uur open en de optredens beginnen om half negen. Entree: € 15,- en let op: alleen online tickets, niet aan de deur.

Nog twee nuttige tips uit het Curated Facebook event:
“Tip 1: zorg dat je op tijd bent, dan wordt er niemand gestoord tijdens dit intieme concert :)
Tip 2: bespreek je weekend voor de show begint, kun je daarna lekker gefocust muziek luisteren!”