3voor12/Breda houdt je op de hoogte tijdens Serious Request '16

Volg het blog en wie weet spot je jezelf nog…

Tekst: Manoek Lambregts ,

Het Glazen Huis is weer terug van weggeweest in Breda. Van 18 tot en met 24 december zullen Domien Verschuuren en Frank van der Lende radio maken op de Grote Markt met het doel om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kindersterfte door longontsteking. 3voor12/Breda is hier natuurlijk bij en houdt jou in de week voor kerstmis op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom het centrum.

Acht jaar geleden, in 2008, stond het Glazen Huis ook in Breda, toen is er € 5.637.937,- opgehaald voor vluchtelingenhulp. Zal de opbrengst dit jaar groter worden of gaat het publiek zijn geld uitgeven in de kroegen die 24/7 open mogen zijn tijdens Serious Request? Wij zijn benieuwd.

Daarnaast is Mezz omgedoopt tot het clubhuis van 3FM Serious Request. In het poppodium zullen verschillende artiesten komen spelen zoals De Likt, De Sluwe Vos, Lucas Hamming, noem maar op. Ook zijn er lezingen en andere activiteiten, waarvan de entreeprijzen naar het goede doel gaan. En natuurlijk is er lokaal ook heel veel te zien tijdens Serious Request.

Volg het blog van 3voor12/Breda de gehele week, zo ben jij altijd op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens de radioactie. Wie weet tot volgende week!