Zaterdag 3 december: Studio Solo en A-Broad samenwerkingsfeest

Met optredens van Tom Neven, Dax, Andreas en STEEV

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Op zaterdag 3 december wordt de samenwerking tussen Studio Solo en A-Broad gevierd met een feestje, in De Faam aan de Liniestraat 27 in Breda. Vanaf 20:00 uur, de toegang is gratis. “We hebben die avond 3 optredens van Tom Neven, Dax, Andreas en STEEV. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.” vertelt Bram Schouw, oprichter en eigenaar van Studio Solo.

Het persbericht over het feest vertelt dat Schouw Studio Solo is begonnen vanuit zijn passie voor muziek. Op zolder had hij een kleine studio. “Artiesten komen naar me toe en hebben vaak een sound in gedachte. Die sound vertalen, zodat het ook terug te horen is op de plaat, is vaak een hele uitdaging. Daar begeleid ik hen bij.” A-Broad ken je al van hun studio en repetitieruimtes, waar bijvoorbeeld December Tapes wordt opgenomen.

Schouw: “met Studio Solo worden artiesten nu ook ondersteund en begeleid in het opname proces. Door de samenwerking kunnen we kwalitatieve opnames maken én een speelplek creëren voor artiesten waar zij hun sound kunnen creëren. Een plaat opnemen is een interessant proces, er komt ontzettend veel bij kijken. Zo dient de muziek uitgewerkt te worden, de nummers moeten goed worden opgenomen, het spel moet kloppen, welke sound kan het beste gebruikt worden in bepaalde stukken en dit alles binnen een planning en budget. Een hele klus. Voor mij mijn passie.”  Wij zijn alvast nieuwsgierig!