Allereerste Breda Barst App gelanceerd

En promotiefilmpje en winactie 2013

Tekst: Daniël Hereijgers ,

De allereerste Breda Barst applicatie voor de mobiele telefoon is vanaf nu gratis te downloaden in de appstore van Apple en Google Play voor Android. Je vindt in de fraaie app bijvoorbeeld een festivalplattegrond, het volledige programma en blokkenschema. En mocht er een act uitvallen, dan vind je dat meteen terug in het programma of de ingebouwde Twitterfeed. Zo blijf je ook op de hoogte, twee weken voor Bredaas mooiste festival op 14 en 15 september.

In het tijdschema kun je doorklikken naar meer informatie over de artiest en een YouTube-filmpje. Ook kun je per dag een blokkenschema samen stellen met je persoonlijke programma. Tot slot vind je er praktische informatie zoals de festivalregels en een routebeschrijving in de app.

Promofilmpje Animate The Word en winactie
Twee weken nog… Bekijk ook de stopmotion promo van Animate The Word hieronder maar eens om in de stemming te komen! Op Facebook vind je het ook op de Facebook pagina van Bred Barst. Wie het filmpje daar deelt, maakt kans op een hotelovernachting in het Apollo hotel bij het station in Breda en twee all area backstagebandjes. Animate The World zal ook tijdens Breda Barst voor live stopmotion animatiefilmpjes zorgen die te zien zijn via de LED-schermen bij diverse podia.