#BB13: Tekka voelt zich thuis op Breda Barst

Veel boekingen passen goed bij de tijd

Michael Janiec ,

We waren nogal afwachtend. Een leuke avond in het verschiet. Uiteindelijk konden de mensen echt van de hardere dance genieten. Het is donker en de lichten gaan aan. Diegene die sliepen, worden wakker en wie zat, gaat staan.

Muziek
Tekka brengt een stijlvolle mix. Zijn selectie is duidelijk op de dansvloer gericht. Sinds een paar jaar is er een nieuwe stroming ontstaan in drum 'n bass, waar Tekka aan meedoet. Deze is dansbaar en hier goed aanwezig. Het gaat er hard aan toe en het publiek is nu eindelijk meer naar voren.
 
Plus
Als je wilt dansen dan is dit de plek om te zijn. Tekka is erbij met zijn volle aandacht. De selectie van platen is gebracht met goede timing. Een vervolg met veel ontlading. Massapeals is blijkbaar ook mc en hij weet de energie goed op te voeren. Met een dosis aan schijt, weet het broertje van de drummer van "Fun Loving Criminals," het publiek op te fokken en mee te nemen.  

Min
Het kan altijd beter en ook vandaag. De puzzel valt samen, maar in retrospect is er meer mogelijk. We zien niet echt iemand op de grond vallen in volle overgave. 

Conclusie
Het is eindelijk druk genoeg en hierdoor is de muziek op zijn plaats. Gewoon vermakend en dansbaar. 

Cijfer
 7,5