Ook 's zondags voert dubstep de boventoon op Block Party bij Breda Barst '11 Ook 's zondags voert dubstep de boventoon op Block Party bij Breda Barst '11

En foto's van Don Diablo en Boom Boom Du Terre op Breda Beats

, Tekst: Piet van den Boer, foto's: Ilse Zwakke

Ook 's zondags voert dubstep de boventoon op Block Party bij Breda Barst '11

En foto's van Don Diablo en Boom Boom Du Terre op Breda Beats

Tekst: Piet van den Boer, foto's: Ilse Zwakke ,

De tweede dag van Block Party, het nieuwe podium op Breda Barst dat zich dit jaar mag bewijzen. Vandaag met veel volk: Shit is Bangin' all out Blockparty dj set ft DNS & EZD, Unisound Collectief, Bots & Coco Bryce, Addergebroed en Stagga. Ilse Zwakke ging ook even meekijken bij dj's Don Diablo en Boom Boom Du Terre.

En foto's van Don Diablo en Boom Boom Du Terre op Breda Beats

Block Party opent de Breda Barst zondagmiddag om 13.30 uur met de Shit is Bangin' all out Block Party dj-set van EZD en DNS. De beide heren draaien drie uur lang een grote variatie aan hiphop. Van Jay Z tot Naughty by Nature en van Fresku tot de Jeugd van Tegenwoordig komt voorbij. Dit, gemixt met een incidentele nummers van Michael Jackson en Bob Marley, zorgt voor een relaxte sfeer die de hele middag aanhoudt.

Het Unisound Collectief neemt het om 16.30 uur over, om er drie uur lang reggae en Arabische muziek tegenaan te gooien. Helaas slaat dit niet echt aan, waardoor er tot half 8 weinig te beleven is bij Block Party. Vanaf het moment dat Bots & Coco Bryce de eerste hiphop beats door de speakers laten knallen, begint er leven in de Block Party brouwerij te komen. Dat het wat regent mag niet deren, de dj’ s zetten een goede set weg en weten een aardig feestje te bouwen. Hierna is Addergebroed aan de beurt, die op zijn beurt de dansvloer doet trillen met keiharde dubstep beats. Een grote slang van lichtgevende ballonnen zweeft gedurende het uurtje van Addergebroed boven het publiek, de MC heeft ervoor gekozen om midden op de dansvloer het publiek op te zwepen. Dat dit goed in de smaak valt, blijkt ook bij Stagga, de afsluiter van vandaag. Ook op zondagavond is Block Party voornamelijk een dubstep party.

Extra: foto's van Don Diablo en Boom Boom Du Terre op Breda Beats.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda