Ene hiphop legende niet, andere wel naar Breda Ene hiphop legende niet, andere wel naar Breda

De La Soul zegt Boogiedown af, Extince op Breda Barst

, Redactie 3VOOR12/Breda

Ene hiphop legende niet, andere wel naar Breda

De La Soul zegt Boogiedown af, Extince op Breda Barst

Redactie 3VOOR12/Breda ,

De La Soul komt niet naar Boogiedown Breda. En dat is heel jammer. Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat het Breda Barst gelukt is Extince naar het jaarlijkse festival te trekken.

De La Soul zegt Boogiedown af, Extince op Breda Barst

De La Soul komt niet naar Boogiedown Breda. En dat is heel jammer. De organisatie is zich “er ter dege van bewust dat hiermee een spraakmakende festivalafsluiter wegvalt, maar zal er alles aan doen om binnen afzienbare tijd een noemenswaardige vervangende internationale naam van wereldfaam te presenteren.” Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat het Breda Barst gelukt is Extince naar het jaarlijkse festival te trekken.

Naast Extince presenteert Breda Barst ook nog de Australische progrock van The Sunpilots, Jungle By Night,  Pien Feith en A Silent Expres. Het programma in de Spaanse Kraag wordt aangevuld met het Gentse powertrio Drums Are For Parades, en lokale metal, emo en punk ’n roll van respectievelijk As Enemies Arise, When All Light Dies en Dirty Bastards. Dat is nog eens goed nieuws!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda