Eerste namen Breda Barst bekend Eerste namen Breda Barst bekend

Eerste namen Breda Barst bekend

, Redactie 3VOOR12/Breda

Eerste namen Breda Barst bekend

Eerste namen Breda Barst bekend

Redactie 3VOOR12/Breda ,

De organisatie van Breda Barst heeft de eerste namen bekendgemaakt van het 2011-affiche: Das Pop, Vanderbuyst, Death Letters, Soul Jamaica en Gingerpig. Met Little Trouble Kids, The Fifth Alliance en de Speedcocks zijn ook de eerste namen van de line-up van De Spaanse Kraag bekend.

Eerste namen Breda Barst bekend

De organisatie van Breda Barst heeft de eerste namen bekendgemaakt van het 2011-affiche: Das Pop, Vanderbuyst, Death Letters, Soul Jamaica en Gingerpig. Met Little Trouble Kids, The Fifth Alliance en de Speedcocks zijn ook de eerste namen van de line-up van De Spaanse Kraag bekend. Vanderbuyst en Gingerpig stonden vorig jaar nog in de harde rocktent De Spaanse Kraag en het is goed te zien dat deze doorbrekende lokale acts nu hun waarde op de hoofdpodia mogen laten zien. Death Letters is al sinds de voorrondes in 2008 een graag gezien jong bandje op Breda Barst. Je vindt een omschrijving van alle acts op de website van Breda Barst.

Voorrondes: Mezz Barst
Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni voegen zich nog vier plaatselijke talentvolle bands zich bij dit affiche. In Mezz laten Ambacht, Benkhof, Celluloid Heroes, Dan Musk, Fahrenheit Twins, Fourteen Twentysix, My Worst Case Scenario, The Camp Shakes, The Quaint en The Vision Of Johanna zich van hun allerbeste kant zien in de hoop podiumplaatsen te bemachtigen voor het weekend van Breda Barst op 17 en 18 september. Gratis toegankelijk mét eveneens gratis after party’s met dj-sets van o.a. Go Back To The Zoo, Pim Pam Pettes dj’ettes, Elle Bandita en dj Kypsky.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda