Speluh! Meld je nu aan voor de Popronde 2010 of de voorrondes van Breda Barst Speluh! Meld je nu aan voor de Popronde 2010 of de voorrondes van Breda Barst

Inschrijvingen voor najaarsklassiekers gestart

, Tekst: Daniël Hereijgers

Speluh! Meld je nu aan voor de Popronde 2010 of de voorrondes van Breda Barst

Inschrijvingen voor najaarsklassiekers gestart

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Speluh! We tippen bands en artiesten uit de regio Breda graag: je kunt je deze maand inschrijven voor de Popronde en de voorrondes voor Breda Barst. Kansen om je bekendheid te vergroten en onbetaalbare ervaring op te doen.

Inschrijvingen voor najaarsklassiekers gestart

De Popronde, het reizende muziekfestival, gaat in september 2010 weer van start. De Popronde is voor talentvolle opkomende Nederlandse bands en artiesten een goede kans om veel speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk in heel Nederland uit te breiden. In elke stad staan op een avond tientallen acts geprogrammeerd op zo’n twintig locaties. We tippen je graag, want de redactie van 3VOOR12/Breda wil graag veel Bredase bands die door Nederland toeren!

Wil je meedoen aan de Popronde? Meld je dan voor 1 maart aan via www.popronde.nl. Naast het aanmeldingsformulier moet je enkele tracks, een foto en biografie uploaden. Grote namen als Racoon, Voicst en De Staat hebben ook aan de Popronde meegedaan.

Popronde niet in Breda in 2010
De Popronde strijkt neer in 25 steden, maar dit jaar niet in Breda. Michiel van Heijst namens organisator Popwaarts: “Er blijkt helaas te weinig animo te zijn onder de Bredase horeca voor de Popronde. Jammer, maar het is niet anders. We doen desondanks wel 25 andere steden aan. Bredase bands kunnen natuurlijk wel meedoen. Het is namelijk juist één van de belangrijkste doelstellingen van de Popronde om bands de kans te geven buiten de eigen regio te spelen.”

Start aanmeldingen Breda Barst
Als je jouw band dan toch aan het aanmeldt voor de Popronde, neem dan meteen je aanmelding voor de voorrondes van Breda Barst even mee. Je kunt je aanmelden via myspace@bredabarst.nl, de exacte criteria staan op de website van Breda Barst. Ook hier is 1 maart de deadline. Wie weet, kom je met jouw band in de voorrondes die in mei in Mezz plaatsvinden en sta je misschien in september wel op een van de podia in het Valkenbergpark tijdens hét festival van Breda!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda